Cauta

Multipla campioana de atletism, Elena Mirela Lavric trece prin momente dramatice: A vrut sa se sinucida aruncandu-se de la etajul 1

Atleta Elena Mirela Lavric, medaliata cu aur la mai multe competitii internationale, a ajuns la spital, luni noapte, dupa ce a cazut de la etajul 1 al unui bloc din Iasi, unde locuia fostul sau iubit. Principala ipoteza a anchetatorilor este ca sportiva ar fi incercat sa se sinucida.

Elena Mirela Lavric, o sportiva pentru care sacrificiul reprezinta calea spre succes

Incidentul a avut loc pe strada Vasile Lupu din cartierul Tatarasi. La fata locului a intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat sportivei masuri de prim-ajutor, dupa care tanara a fost transportata la Spitalul „Sfantul Spiridon”, iar de acolo la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul de Neurochirurgie. Elena Mirela Lavric a solicitat sa fie externata dupa cateva ore, neavand rani grave. Ea a plecat imediat acasa, la Vaslui. In acest caz, Politia a deschis o ancheta, prima ipoteza fiind ca tanara, in varsta de 22 de ani, a incercat sa se sinucida aruncandu-se de la etaj. „Politistii au fost sesizati prin 112 cu privire la faptul ca o tanara a cazut de la etajul 1 al unui imobil. Continuam cercetarile in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor producerii acestui incident, insa din primele verificari facute la fata locului rezulta ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale vreunei infractiuni”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

Surse din randul anchetatorilor afirma ca Elena Mirela Lavric ar fi venit la Iasi in incercarea de a se impaca cu fostul sau prieten, care, insa, a refuzat propunerea. Deceptionata, sportiva a incercat sa se sinucida. Ieri, antrenoarea acesteia, Viorica Pintilii, a declarat pentru „Antena 3” ca Lavric a evadat, de fapt, din locuinta respectiva: „A fost sechestrata si a sarit de la balcon, ca sa scape”.

Elena Mirela Lavric este multipla campioana europeana si mondiala de tineret la atletism, in proba de 800 de metri.

Ultimele stiri

  • Ion Iliescu, un mesaj care a cutremurat Facebook: „Le mulţumesc angajaţilor SPP, foşti şi actuali…”/Ultimele vești despre starea fostului președinte
  • Washingtonul alege momentul nepotrivit pentru a provoca China
  • Fermecătorul Macron nu va avea succes cu Xi Jinping
  • O bătălie sângeroasă ar distrage atenția Rusiei de la Ucraina. Va supraviețui Putin?
  • Dana Budeanu a căzut cu tronc politicienilor de pe Planeta Venus
  • Dinamo joacă în „Misiune Imposibilă”
  • O monedă mai puternică decât orice ban. Frica
  • Revoluție în fotbal: camere video pentru arbitri!
  • UPDATE. Incendiu cu degajări mari de fum în Sectorul 2 al Capitalei/O persoană a murit
  • Un bărbat a murit după ce a căzut de pe podul care trece peste Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari
  • Exit mobile version