Cauta

Miriuta, intre Insolventa Rapid si FC Falimentul ASA Tg. Mures

Fara angajament dupa ce si-a parasit patria Ungaria (a antrenat pe Gyor ETO in ultimele luni), Vasile Miriuta spera sa-si gaseasca un loc de munca in fotbalul romanesc, cel din care a plecat scarbit dupa experientele Ceahlaul si CFR Cluj.

Miriuta, sceptic in privinta viitorului sau ca antrenor in Romania

Ziua de ieri a fost una plina pentru Miriuta. Si-a inceput-o la o intalnire cu Valerii Moraru, finantatorul Rapidului, si a incheiat-o in negocieri cu ASA Targu Mures. Vicecampioana a disputat aseara Supercupa, cu Steaua, iar „Vaszi” baci era asteptat in tribunele stadionului „Farul”, din Constanta.
„Incepem negocierile pentru contract cu Vasile Miriuta. Daca ne intelegem, semnam imediat. Sper sa-l conving, dar astept sa vad si ce asteptari are; si asupra lotului de jucatori, si financiar”, a declarat Moraru inainte de intalnirea cu Miriuta. Ca Rapidul este in insolventa nu-l sperie prea tare pe tehnicianul in varsta de 46 de ani, mai ales ca situatia ASA-ului este si mai grava. Gruparea vicecampioana se indreapta spre faliment: are conturile blocate de DNA (procurorii anticoruptie ancheteaza modul in care primaria din Tg. Mures a finantat echipa) si chiar exista suspiciuni ca nu va lua startul in noua editie de campionat.

Dragomir, actionar pentru o noapte in Giulesti

Valerii Moraru l-a dorit partener in actionariatul Rapidului pe fostul presedinte al LPF. De altfel, chiar Dumitru Dragomir (foto) recunoaste ca a fost la un pas sa devina actionar la gruparea din Giulesti. „Voiam sa ma implic cu niste bani la Rapid. Faceam greseala vietii mele. I-am spus domnului Moraru cum sa faca treaba acolo, i-am zis sa faca o licitatie cu oameni care vor sa intre actionari la Rapid. El se uita la mine ca la un OZN. A fost foarte aproape sa ma convinga, dar, dupa ce am discutat cu fiul meu, ne-am retras precum melcul in cochilie”.
Totusi, Dragomir isi aminteste ca „acum 25 de ani am fost presedinte la Rapid timp de o saptamana”.

 

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version