AcasăSPORTMesajul lui LUCIAN BUTE, inainte de marea confruntare cu JEAN PASCAL!

Mesajul lui LUCIAN BUTE, inainte de marea confruntare cu JEAN PASCAL!

La scurt timp dupa ce a trecut fara probleme de cantarul oficial, romanul le-a transmis un mesaj fanilor sai din intreaga lume, prin care sa le demonstreze, o data in plus, ca Lucian Bute e gata pentru marea confruntare cu Pascal, gala pana la startul careia au mai ramas doar cateva ore.

„Sunt pregatit pentru furtuna”, sta scris pe pagina oficiala a lui Lucian Bute, de pe o cunoscuta retea de socializare, inainte de gongul care sa anunte startul meciului BUTE-PASCAL.Cei doi pugilisti au trecut, vineri, de proba cantarului, ambii incadrandu-se in limitele categoriei. In timp ce cantarul a aratat in dreptul lui Lucian Bute 78,8 kilograme, adversarul sau a avut 79, 38 kilograme.

Apropiatii si fanii lui Lucian Bute asteapta cu nerabdare confruntarea din ring, de la Montreal, meciul fiind considerat unul extrem de important in relansarea romanului in lupta pentru centura de campion mondial, la categoria semigrea. De altfel, romanul a primit numeroase mesaje de incurajare de la sustinatorii sai aflati in tara, inainte de meciul cu haitianul Jean Pascal.

Infruntarea ar fi trebuit sa aiba loc in primavara anului trecut, insa a fost amanata din cauza accidentarii suferite de Lucian Bute la brat. Meciul BUTE-PASCAL va fi transmis in direct in Romania duminica dimineata, de la ora 06.00, de Digi Sport.

Cititi si: Mega scandal la cantarul oficial. Meciul Bute – Pascal, la un pas sa nu se mai dispute!
Ultimele noutati despre meciul lui Lucian Bute!
Daca rezista pana in repriza a 6-a, Bute il bate pe Pascal!
Nebunie la antrenamentul cu public: “Bute e in forma maxima. O sa-l vedeti cum n-a mai boxat vreodata!”

Sursa foto: Facebook/Lucian Bute

author avatar
Cristina Stefan
825 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger