Cauta

Merge pe mana lui Tiriac: Halep si-a concediat antrenorul!

Simona Halep schimba stilul si suprafata de joc, dar rezultatele sunt la fel de proaste si pe iarba, ca si pe zgura. Vinovat pentru declinul romancei a fost facut Victor Ionita, care a platit cu postul pentru eliminarea in „sferturi” la Birmingham.

Simona Halep l-a concediat pe Victor Ionita la insistentele lui Ion Tiriac

A treia jucatoare a lumii nu are prea mare incredere in antrenori, dovada ca l-a schimbat pe Victor Ionita la doar sase luni dupa ce a facut acelasi lucru si cu Wim Fisette. Daca de belgian s-a descotorosit din ratiuni financiare (n-a mai vrut sa-i plateasca acelasi salariu), pe Ionita l-a dat afara pe motiv de incompetenta, dupa cate se pare.

Ion Tiriac

Exista, insa, banuiala ca la mijloc ar fi vorba, de fapt, despre o mutare facuta de Ion Tiriac, adevaratul manager al Simonei. La dorinta acestuia, Halep l-a adus antrenor pe Daniel Dobre (45 de ani), un tehnician scolit in Germania la Academia de Tenis a lui Gunter Bosch, fost jucator de tenis in echipa de Cupa Davis a Romaniei (a treia optiune, dupa Ilie Nastase si Ion Tiriac). Prieten bun cu Tiriac, Bosch a fugit din tara in anii ’70, iar peste o decada avea sa-l faca mare pe Boris Becker, cu care a cucerit Wimbledonul, in 1985. „Domnul Bosch a fost ca un mentor pentru mine, un om cu care am colaborat multa vreme”, afirma Daniel Dobre in 2014.

Dobre l-a supervizat pe Fisette la Turneul Campioanelor

Nu este pentru prima data cand Simona Halep colaboreaza cu Daniel Dobre. Omul lui Ion Tiriac a stat langa Simona la Turneul Campioanelor din Singapore si nu o data i-a dat sfaturi peste Wim Fisette. Cu acest staff, constanteanca a jucat finala, pierduta in fata Serenei Williams. „L-am invitat cu mare drag in Singapore pentru ca m-a ajutat in trecut, cand am stat acasa si am mai facut antrenamente cu el in tara. Daniel imi inspira incredere si asa am considerat ca trebuie sa fie, sa-l invit aici, la Turneul Campioanelor”, explica Halep, in noiembrie 2014, alegerea facuta.

 

Ultimele stiri

  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Exit mobile version