Cauta

Meciul vietii pentru Sebastian Ciobanu. „Fiul lui Dracula” se bate cu Gokhan Saki la Dubai, pe 17 aprilie!

Disparut de cateva luni din prim-planul media, luptatorul roman Sebastian Ciobanu, una dintre vedetele circuitului Superkombat, are ocazia sa-si masoare fortele cu unul dintre cei mai buni luptatori din lume, turcul Gokhan Saki.

Ciobanu si Saki vor da piept pe 17 aprilie, la Dubai, in meciul vedeta al galei Global Fighting Championship. Gala va fi gazduita de „Dubai Duty Free Arena”, cea care a gazduit si puternicul turneu de tenis castigat de curand de Simona Halep.

Pe langa Sebastian Ciobanu si Gokhan Saki, in gala mai sunt implicati si luptatori precum Zabit Samedov sau Danyo Ilunga. Foarte probabil, organizatorii il vad pe Sebastian Ciobanu ca un adversar de incalzire pentru Saki, in conditiile in care turcul n-a mai luptat de un an si in vara ar urma sa fie implicat intr-o piramida de grei alaturi de nume celebre precum Daniel Ghita sau Badr Hari.

Desi este vazut drept outsider, Sebastian Ciobanu ne asigura ca „nu as fi acceptat acest meci daca nu credeam in sansele mele. Nu e prima oara cand vin din aceasta postura si ii transmit lui Saki sa nu ma subestimeze. Probabil se gandeste ca va avea un meci usor, dar va face cunostinta cu palitura moldoveneasca. Asa cum Stefan cel Mare i-a batut pe turci la Razboieni, asa o va face Fiul lui Dracula cu Saki la Dubai”, a spus Ciobanu, care este pregatit la Scorpions Cotnari Iasi de Mihai Constantin.

Sebastian Ciobanu (30 de ani) are 27 de victorii la activ, doar patru obtinute prin knock-out, si 13 infrangeri. Are victorii obtinute in fata unor adversari importanti precum Mighty Mo, Doug Viney (campion K1 Las Vegas) sau Dzevad Poturak.

Gokhan Saki (31 de ani) are 81 de victorii in meciuri disputate pe reguli de kickboxing (58 de victorii obtinute prin knock-out) si 16 infrangeri. Saki i-a facut knock-out pe Tyrone Spong, Daniel Ghita, Anderson Silva, Freddy Kemayo sau Malvin Manhoef si a rezistat eroic in fata unor adversari cu nume precum Peter Aerts, Semmy Schilt sau Rico Verhoeven.

Ultimele stiri

  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version