Cauta

Iordanescu: Baieti, va ordon sa castigati cu Irlanda de Nord!

In fata primului meci pe banca echipei nationale dupa o pauza de 10 ani, generalul Anghel Iordanescu afirma ca are un singur obiectiv: victoria in aceasta seara, cu Irlanda de Nord!

Selectionerul sustine ca si-a facut lectiile pentru meciul cu nord-irlandezii

Pentru Iordanescu, emotia reintoarcerii la lotul national a fost extrem de puternica, „trei zile n-am dormit”. Chiar si asa, cel supranumit „antrenorul secolului” afirma ca are pregatit „11-le” de start, semn ca si-a format o parere despre potentialul si valoarea fiecarui fotbalist in parte. „Pentru noi, pentru echipa nationala, pentru capitanul echipei nationale si pentru staful tehnic este cel mai important meci al anului. Din punctul meu de vedere, victoria ne-ar ajuta sa facem un pas urias in a rezolva ecuatia calificarii la Euro 2016, in a avea garantia ca suntem intre primele doua echipe calificate. Am mai spus-o, nimeni nu isi imagina ca Irlanda va fi echipa care va domina grupa, prin numarul de puncte. In ceea ce ne priveste pe noi, le-am cerut baietilor sa se concentreze, sa se pregateasca mental. Am conturat echipa de start, insa mai este o pozitie si jumatate despre care nu sunt convins inca. N-am dormit noaptea ca sa alcatuiesc primul 11”, a spus Iordanescu, intr-o conferinta de presa. Intrebat cati stelisti vor fi titulari, „Tata Puiu” n-a scapat prilejul sa-l taxeze pe Costel Galca, fostul sau elev de la echipa nationala: „O sa vedeti jucatori de la Steaua, nu stiu exact cati vor fi titulari, insa vreau sa va spun ca pentru alcatuirea echipei nu am tinut cont de sfaturile prietenului meu Costel Galca”.

Rat va fi titular pe stanga

Initial incert pentru meciul cu Irlanda de Nord, din cauza unei accidentari la aductori, fundasul Razvan Rat a declarant ca este refacut si va putea evolua in aceasta seara: „Nu pot sa stiu acum daca o sa joc 90 de minute, cred ca niciunul dintre jucatori cand intra nu stie asta, insa la momentul acesta sunt bine. Nu mai simt nicio durere la locul accidentat. Totul merge conform planului. Sunt pe drumul cel bun. La momentul asta, sunt complet refacut”. Si selectionerul Iordanescu s-a declarat bucuros de faptul ca Rat va putea evolua: „Am fost preocupat de starea lui Razvan, de accidentarea lui. Ma bucur ca este bine. Era prea mult sa il pierdem si pe capitanul echipei nationale. Seriozitatea si profesionalismul lui l-au tinut 13 ani la echipa nationala. Datorita acestor elemente a reusit si rara performanta de a depasi 100 de meciuri la prima reprezentativa”.

Ultimele stiri

  • Marcel Ciolacu anunță toleranță zero pentru „păcănele”. Începe marea curățenie!
  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Exit mobile version