Cauta

Ilie Năstase, prins, din nou, băut la volan! Ce a făcut după ce polițiștii l-au lăsat fără permis

ilie nastase

Ilie Năstase, prins, din nou, băut la volan! Ce a făcut după ce polițiștii l-au lăsat fără permis / foto: sport.ro

Ilie Năstase a fost prins din nou băut la volan și a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile.

Fostul mare tenismen avea o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ilie Năstase avea o alcoolemie de 0,22 mg/l

Acesta a fost oprit de polițiștii de la Brigada Rutieră pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei joi noapte spre vineri, în jurul orei 12.00.

Se pare că în jurul orei 23:48 a fost apelat numărul de urgențe 112, în urma căruia a fost făcută o reclamație cu privire la un șofer care dă semne că este băut și devine agresiv. Oamenii legii au depistat persoana în cauză, care s-a dovedit a fi Ilie Năstase.

A mai cerut o testare cu aparatul etilotest

Acesta ar fi plecat de la un eveniment cu mașina personală, deși consumase câteva băuturi alcoolice înainte. Pe drum, un echipaj de poliție l-a oprit pe acesta pentru un control de rutină, iar în momentul în care a fost pus să sufle într-un aparat etilotesc, a ieșit la iveală faptul că avea o alcoolemie destul de mare. Pentru a fi sigur de rezultat, Ilie Năstase a cerut o a doua testare.

Polițiștii au decis să-i rețină permisul pentru 90 de zile. De asemenea, s-a ales și cu o amendă în valoare de 1.305 lei.

„La data 18 noiembrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, au transmis autoritățile.

Ilie Năstase nu este la prima abatere de acest fel

Fostul jucător de tenis a fost nevoit să își cheme un taxi pentru a putea ajunge acasă, deoarece nu a mai avut dreptul de a-și conduce bolidul. După ce a ajuns acasă, bărbatul a dorit să știe cine a fost cel care l-a reclamat și din cauza căruia a fost oprit în trafic, așa că a apelat numărul de urgenta 112. A ținut linia blocată câteva minute bune, în timp ce încerca să obțină fără succes informații de la dispeceratul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Ilie Năstase nu este la prima abatere de acest fel. În 2018, Ilie Năstase s-a ales cu doar penal după ce a fost prins băut la volan și a refuzat să-i fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Mai mult, atunci, fostul mare sportiv i-a înjurat pe polițiști.

În iulie 2019, Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe Ilie Năstase 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei pentru că a condus sub influența alcoolului.

Ultimele stiri

  • Inflația nu se lasă doborâtă. “Gardienii euro”, deranjați de creșterea salariilor
  • Aurora boreală și/sau geopolitică
  • Nicușor și ligheanul
  • Scumpirea detergenților, în vizorul premierului. Urmează o anchetă
  • Patru oi au fost înscrise la o școală, în Franța. Motivul din spatele demersului ieșit din tipare
  • Ciolacu, anunț de ultimă oră: „Am reușit să scădem inflația la 5.9% în aprilie, aproape la jumătate față de nivelul înregistrat la…”
  • Dezastru în urma prăbușirii unui panou publicitar: 12 morți și zeci de răniți, în India/Imagini dramatice – VIDEO
  • Cutremur în România, marți dimineață, 14 mai
  • Cine e candidatul la Primărie care a scos vaca la păscut, în București: „Dacă ne-am lua după actualul primar al Sectorului 5, am zice că…” – VIDEO
  • Cinci copii au ajuns în stare gravă la spital. Minorii, spălaţi cu o substanţă pentru deparazitarea animalelor
  • Exit mobile version