AcasăSPORTGRECIA-ROMANIA: Mesajul special adresat de Adrian Mutu tricolorilor, inaintea meciului nationalei!

GRECIA-ROMANIA: Mesajul special adresat de Adrian Mutu tricolorilor, inaintea meciului nationalei!

Chiar daca nu a fost convocat de Piturca la lot, in meciurile din cadrul barajului de calificare la Mondialul din 2014, contra Greciei, Adrian Mutu a tinut sa le transmita tricolorilor un mesaj, prin care sa ii asigure ca le e alaturi!

Desi nu ii va sprijini de pe teren, ci le va urmari evolutia din fata televizorului, atacantul lui Ajaccio ii sustine pe fotbalistii aflati in Grecia, pentru partida contra selectionatei pregatite de Fernando Santos. Mutu a postat, vineri dimineata, pe contul sau de Facebook, un mesaj prin care se alatura oamenilor de fotbal, dar si suporterilor care le tin pumnii elevilor lui Piturca pentru a invinge nationala elena. „Mult succes echipei naționale a ROMaNIEI in aceasta seara!!#AM”, le-a transmis Adi tricolorilor, cu doar cateva ore inainte de marea confruntare.

Citeste si: Ce au facut tricolorii lui Piturca, vineri, cu doar cateva ore inainte de meciul GRECIA-ROMANIA!

Fanii echipei nationale a Romaniei numara orele pana la inceperea meciului GRCIA-ROMANIA, ce se va disputa pe stadionul „Giorgios Karaiskakis” din Pireu. Din „11-le” care va incepe partida din aceasta seara va lipsi Chiriches, care se recupereaza inca dupa accidentarea suferita zilele trecute, insa sunt mari sanse ca in poarta sa apere, inca din minutul 1, Ciprian Tatarusanu.

Intalnirea decisiva pentru calificarea la Mondialul din 2014, din Brazilia, va incepe la 21.45. Ramaneti pe national.ro pentru a urmari, live text, partida GRECIA-ROMANIA!

Sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
510 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger