AcasăSPORTCe au facut tricolorii lui Piturca, vineri, cu doar cateva ore inainte...

Ce au facut tricolorii lui Piturca, vineri, cu doar cateva ore inainte de meciul GRECIA-ROMANIA!

Zi importanta pentru nationala antrenata de Victor Piturca. In aceasta seara, tricolorii intalnesc Grecia, in cadrul primei manse a barajului de calificare la Campionatul Mondial de anul viitor, din Brazilia.

Si cum pana la marele meci au mai ramas doar cateva ore, elevii lui Piturca au primit liber la relaxare. Conform Romania TV, Marica, Lobont si compania au parasit, in jurul pranzului, hotelul in care sunt cazati pe durata sederii pe taram elen pentru o scurta plimbare pe strazile Atenei. Profitand de intalnirea cu fotbalistii nationalei Romaniei, fanii au facut poze cu baietii si le-au transmis mesaje de incurajare inaintea partidei contra selectionatei antrenate de Fernando Santos.

Dupa plimbare, tricolorii se vor intoarce la hotel, urmand ca, dupa cateva ore de odihna, sa se deplaseze catre stadionul pe care va avea loc meciul Grecia-Romania. De precizat ca portarul Stelei, Ciprian Tatarusanu, nu si-a insotit colegii, ci a ramas sa se pregateasca sub supravegherea tehnicienilor lotului, semn ca sunt mari sanse sa apere poarta Romaniei inca din primul minut al partidei contra elenilor.

Intalnirea decisiva pentru calificarea la Mondialul din 2014, din Brazilia, va incepe la 21.45. Ramaneti pe national.ro pentru a urmari, live text, partida GRECIA-ROMANIA!

813 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger