Cauta

Duel Halep-Sarapova la Beijing

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala la China Open, dupa abandonul slovacai Magdalena Rybarikova, la scorul de 6-2, 6-1. Maria Sarapova a trecut de compatrioata ei, Ekaterina Makarova, si este urmatoarea adversara a romancei, un meci al orgoliilor in care sportiva din Constanta va trebui sa uite ca nu a invins-o niciodata pe rivala sa, in sapte partide jucate pana acum.

Simona Chiar vreau sa castig si voi da totul

„Ne cunoastem perfect jocul nostru, nu e un secret. Meciurile noastre au fost intotdeauna interesante, dificile, cu emotie. Imi place provocarea de a infrunta numarul 2 mondial. E o mare jucatoare, a avut un an bun. Asta imi permite sa stiu nivelul la care ma aflu”, a declarat destul de ironic Sarapova. Organizatorii turneului de la Beijing au decis ca meciul Halep-Sarapova sa se desfasoare astazi, nu mai devreme de ora 11:00 (ora Romaniei), deci fara nicio zi de pauza dupa partidele desfasurate ieri in turul 2. Simona Halep priveste confruntarea cu Sarapova drept “o mare provocare”: “Domnul Tiriac mi-a spus cand a vazut tragerea la sorti ca spera ca o sa joc din nou impotriva Mariei Sarapova. I-am raspuns ca am doua meciuri inainte, asa ca sa asteptam. Este doar o alta mare provocare. Nu e nimic special, o cunosc, am jucat de multe ori impotriva ei, am fost aproape de multe ori. Va fi o noua zi, vom vedea, poate pot sa castig. Vreau cu adevarat sa fac asta, asa ca maine (n.r. miercuri) voi da totul”. La randul ei, Sorana Cirstea a invins-o pe americanca Christina McHale si o va intalni in optimi pe Karolina Pliskova.

Ultimele stiri

  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Exit mobile version