Cauta

Djokovic, pedepsit sa cante “Sistem”

Sarbul Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial de tenis, a suferit una dintre putinele infrangeri din ultima perioada in fata unui roman, bunul sau prieten Victor Ionita invingandu-l intr-o partida de biliard care  a avut loc in California

Djokovic (stanga) si Ionita sunt prieteni de aproape 10 ani

Cei doi sportivi sunt legati de o prietenie care dureaza de aproape un deceniu, Ionita si Djokovic evoluand impreuna la diferite turnee challenger, desi romanul este cu patru ani mai in varsta. Intre timp, „Nole” a devenit lider mondial, in timp ce Victor s-a retras de mai bine de doi ani din activitate si, de curand, a devenit antrenorul Soranei Cirstea. Ionita si Novak s-au reintalnit la Indian Wells, in California, iar Djokovic – profitand de cateva ore libere avute la dispozitie – l-a provocat pe amicul sau la un meci de biliard. Disputa a fost castigata de antrenorul Soranei, iar pedeapsa pentru sarb a fost interpretarea unei melodii a trupei “Sistem”, pe care oricum Djokovic o adora, liderul ATP fiind un fan declarat.

Trupa “Sistem” s-a infiintat in 2000

„Nole” a promis ca se va revansa la un meci de golf, care ar urma sa se dispute la Miami. Cotat cu prima sansa la castigarea turneului de la Indian Wells, Djokovic s-a calificat fara probleme in optimi, dupa ce l-a invins, cu 6-2, 6-3, pe sud-africanul Kevin Anderson. Pentru a ajunge in sferturi, sarbul trebuie sa treaca de spaniolul Pablo Andujar.

Halep a rezistat 96 de minute in fata Sarapovei

Simona Halep, ultima jucatoare din Romania ramasa pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells, a parasit competitia in turul al treilea. Simona a fost invinsa, cu 3-6, 4-6, de rusoaica Maria Sarapova, locul doi mondial, dupa un meci care a durat 96 de minute. In urma aventurii sale de la Indian Wells, jucatoarea noastra s-a ales cu 23.291 de dolari si 80 de puncte WTA. Constanteanca se apropie, astfel, de bariera celor 500.000 de dolari obtinuti din tenis.

Ultimele stiri

  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Exit mobile version