Cauta

Dinamo – Otelul 2-1 Dinamo a invins o campioana debusolata

Dinamo a obtinut a cincea victorie consecutiva din actualul sezon al Ligii I la fotbal, 2-1 cu Otelul Galati, campioana en-titre.

Min. 94 – Este final de meci in Stefan cel Mare. Dinamo se impune, cu 2-1, dupa un meci controlat in mare masura de gazde. Liviu Ciobotariu a castigat clar duelul tactic dus impotriva lui Dorinel Munteanu, galatenii reusind sa marcheze, cu sansa, la una dintre putinele actiuni periculoase avute de campioni.

Min. 88 – Catalin Munteanu prinde un vole tehnic de la 20 de metri si Grahovac retine fara mari probleme.

Min. 86 – Intra Viglianti in locul lui Giurgiu.

Min. 80 Dinamo – Otelul 2-1. Torje a centrat de pe stanga, din corner, inalt, pe coltul lung, Grahovac a iesit pe sub minge si Marius Niculae, surprinzator de liber, a punctat cu o lovitura cu capul. Este randul galatenilor sa protesteze, cornerul dinamovistilor fiind obtinut dupa o faza in care elevii lui Dorinel Munteanu au cerut fault in atac la interventia lui Tucudean asupra lui Rapa.

Min. 77 – A intrat Tucudean in locul lui Danciulescu. Spiritele s-au incins dupa golul egalizator al oaspetilor, gol venit dupa o lovitura libera acordata destul de usor.

Min. 73 Dinamo – Otelul 1-1. Recordul de invincibilitate a lui Balgradean s-a incheiat. Gabi Paraschiv a centrat de pe dreapta, din lovitura libera, Dragos Grigore a luftat, dand pe sub minge, si Sergiu Costin a impins balonul in plasa.

Min. 71 – Patrascu a vazut cartonasul galben pentru proteste. Cu toate acestea, mijlocasul dinamovistilor continua sa comenteze la decizia centralului.

Min. 70 – Dinamo mai trebuie sa reziste 20 si ceva de minute pentru a obtine a cincea victorie consecutiva la 0 in debutul actualului sezon al Ligii I la fotbal.

Min. 63 – Silviu Ilie centreaza din lovitura libera, Bus deviaza cu capul si mingea se duce peste poarta lui Balgradean. La Dinamo a intrat Diabate in locul lui Musat.

Min. 62 – Torje vede cartonasul galben pentru simulare, dupa un duel cu Sergiu Costin. Decizie corecta a arbitrului.

Min. 61 – In sfarsit o actiune colectiva frumoasa a oaspetilor, Pena deviaza pentru Neagu, dar acesta, aflat intr-o situatie ideala, trimite paralel cu linia portii. Imediat dupa sutul ratat, Neagu a fost inlocuit cu veteranul Gabi Paraschiv.

Min. 57 – La oaspeti a intrat Laurentiu Bus in locul lui Sorin Frunza.

Min. 52 – La Dinamo intra favoritul tribunelor, Gabi Torje, si iese Dorel Stoica. Ciobotariu risca un pic, pentru ca renunta la un jucator defensiv, dar Torje poate fi letal pe contraatac.

Min. 47 – Dinamo incepe in forta repriza a doua. Danciulescu a sutat din unghi si Grahovac a respins in corner, de langa bara. Catalin Munteanu a executat lovitura de colt si Marius Niculae a trimis mingea, cu capul, in transversala.

21.01 – Galatenii au avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza in Stefan cel Mare. Dinamo are 1-0 in disputa cu Otelul Galati, campioana en-titre a Ligii I. A fost o prima repriza castigata tactic de Liviu Ciobotariu impotriva mai experimentatului Dorinel Munteanu.

Min. 45 – Perendija vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Marius Niculae. Atacantul dinamovistilor se resimte.

Min. 43 – Evolutia galatenilor este ingrijoratoare in perspectiva campaniei din Liga Campionilor si mai ales daca ne gandim ca Manchester United, una dintre adversarele Otelului, a facut instructie astazi cu Arsenal, formatie pe care a invins-o cu 8-2.

Min. 39 – Dragos Grigore vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Pena.

Min. 38 – Ciobotariu a castigat clar, pana acum, duelul tactic cu Dorinel Munteanu. Galatenii nu se simt bine in postura echipei care are de recuperat pe tabela de marcaj.

Min. 31 – Galatenii nu reusesc sa desfaca apararea supra-aglomerata a celor de la Dinamo.

Min. 25 – Antal reuseste un un-doi spectaculos cu Pena, centreaza paralel cu linia portii, Sorin Frunza ajunge tarziu la balon, reia slab spre poarta si Dragos Grigore reuseste sa respinga.

Min. 23 Dinamo – Otelul 1-0. Catalin Munteanu a executat un corner de pe stanga si Moti a punctat cu o superba lovitura cu capul, dupa ce a castigat duelul aerian cu Pena.

Min. 18 – Danciulescu se resimte dupa un duel cu Perendija. Fundasul Otelului pare ca l-a calcat, involuntar, pe capitanul lui Dinamo.

Min. 12 – Antal executa periculos un corner de pe stanga si Musat a respins cu greu de pe linia portii.

Min. 10 – Pena prinde un vole fabulos de la 20 de metri si mingea se duce la o palma de vinclul portii aparate de Balgradean. Fanii lui Dinamo si-au inceput razboiul dus impotriva conducerii cu diferite scandari triviale.

Min. 8 – Dinamo prima sansa importanta a meciului. Marius Niculae scapa pe stanga, centreaza spre Dorel Stoica si Grahovac boxeaza in extremis din fata fostului mijlocas al Craiovei.

Min. 4 – Campionii au inceput meciul in jumatatea adversa de teren. Galatenii cauta sa profite de problemele dinamovistilor.

20.00 – Dinamo a avut lovitura de start a meciului. Vremea este calda la Bucuresti, terenul se prezinta in conditii bune, in tribune nu sunt mai mult de 800 de spectatori.

Liviu Ciobotariu, antrenorul formatiei Dinamo, incepe cu Balgradean – Laurentiu Rus, Dragos Grigore, Moti, Musat – Patrascu, Dorel Stoica, Kone – Danciulescu, Marius Niculae, Catalin Munteanu. Rezerve sunt Naumovski, Diabate, Paun, Cazacu, Liviu Ganea, Torje, Tucudean.

Dorinel Munteanu, antrenorul formatiei Otelul, incepe cu Grahovac – Rapa, Perendija, Sergiu Costin, Silviu Ilie – Antal, Neagu, Giurgiu, Sorin Frunza – Ibeh – Pena. Rezerve sunt Branet, Filip, Ljubinkovic, Gabi Paraschiv, Sarghi, Bus, Viglianti.

Ultimele stiri

  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Exit mobile version