Cauta

Cafteala şi arestari dupa meciul McGregor-Nurmagomedov

Incaierare generala  pe  T-Mobile Arena din Las Vegas, la sfarşitul luptei in care rusul Khabib Nurmagomedov şi-a pastrat titlul mondial la categoria uşoara a UFC, invingandu-l prin ştrangulare, in repriza a patra, pe irlandezul Conor McGregor.

Bataia intre stafurile celor doi luptatori s-a extins şi in randurile spectatorilor, scandalul a pornit dupa ce  Nurmagomedov s-a dus in zona publicului sa-l bata pe Dillon Danis, din echipa irlandezului. Apoi, un fan a escaladat peretele şi a intrat in cuşca, lovindu-l de mai multe ori pe la spate pe McGregor. A fost scanteia care a declanşat haosul, forţele de ordine au intervenit, iar Dana White, şeful Ultimate Fighting Championship (UFC), a declarat ca trei membri ai echipei rusului au fost reţinuţi de poliţie. Din cauza violenţelor, White a refuzat sa-i acorde centura invingatorului. McGregor a evitat conferinţa de presa de dupa meci, dar  a scris pe Twitter: „Bine jucat. Abia aştept revanşa”. Habib Nurmagomedov insa şi-a cerut scuze in faţa jurnaliştilor, precizand ca nu a „aratat cea mai buna imagine a sa”. Scandalul din Las Vegas a fost comentat şi de Mike Tyson: Am urmarit lupta dintre Conor McGregor şi Khabib Nurmagomedov. De neimaginat, niciodata nu m-am gandit ca se va ajunge aici. E o nebunie mai mare decat bataile de la luptele mele”, a scris fostul campion al greilor pe Twitter. Nurmagomedov, 33 de ani, a obţinut  a 27-a victorie din tot atatea meciuri, in timp ce pentru McGregor este la a patra infrangere din cariera dupa aproape doi ani de la ultimul sau meci susţinut in liga profesionista de arte marţiale mixte (MMA).

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version