Cauta

ASTRA MILIARDARULUI NICULAE, FALIMENT 100%

Echipa patronata de Ioan Niculae are investitii si pretentii de Europa League, dar joc de liga secunda. Esecul de la Cluj (0-2 cu CFR) a fost completat, duminica, de rusinea cu nou-promovata Vointa Sibiu, 0-1 la Ploiesti.

Ploiestenii au pierdut si meciul cu Vointa Sibiu, o nou-promovata

Pornita cu ambitia de egala performanta Otelului din stagiunea trecuta, Astra este mai degraba dezamagirea acestui debut de sezon. In doua partide, formatia prahoveana n-a strans niciun punct, primind trei goluri fara a inscrie vreunul. Ca un mic Gigi Becali, de la care pare ca imprumuta discursul, miliadarul Ioan Niculae si-a desfiintat jucatorii si a demis intreg staff-ul tehnic. „Ii dau afara pe toti!” a precizat giurgiuveanul, la finalul jalnicei reprezentatii cu nou-promovata Vointa Sibiu. Nici vedetele n-au scapat de amenintari: „N’Doye are valoare de liga a patra si acolo o sa si ajunga! Iar Goian sa nu se mai preocupe doar de bani, ca poate il expediez inapoi la Dinamo”.

Dupa doua etape, s-a redus bugetul

 

Ioan Niculae a investit milioane de euro fara a realiza vreo performanta in fotbal

In urma cu un an, Niculae afirma ca niciodata nu va lua decizii la cald, „asa cum fac Becali, Borcea sau Copos”: „Avem un proiect pe termen lung, obiectivul pentru 2011/ 2012 este calificarea in Europa League, iar peste un an vrem titlul”. Ei bine, dupa doua etape, miliardarul si-a dat afara antrenorul. Tibor Selymes a fost anuntat duminica seara ca va pleca de la echipa, iar ieri fostului international i s-a desfacut oficial contractul de munca. In plus, bugetul de sase milioane de euro, anuntat la inceputul campionatului, va fi injumatatit. Patronul Ioan Niculae a luat hotararea sa reduca si personalul administrativ de la Astra cu 25%. Favorit sa preia banca tehnica, Marius Sumudica va avea misiunea de a reevalua activitatea lotului de jucatori.

Selymes: „Nu e normal sa fiu demis”

Tibor Selymes a platit cu postul esecul din etapa a doua

Indepartat de la carma echipei, Selymes sustine ca patronul Niculae s-a grabit: „Este normal sa fiu dezamagit, dar daca sefii asa au gandit, inseamna ca nu sunt oameni. Inca nu m-am intalnit cu domnul Ioan Niculae pentru a discuta rezilierea contractului, dar sunt convins ca vom ajunge repede la o intelegere, pentru ca eu nu sunt genul care sa se tiganeasca”.

Nu rata ziarul „National” de maine pentru a afla amanunte incendiare despre cum a fost impins milardarul Ioan Niculae sa investeasca intr-un proiect fotbalistic nascut mort. Interese personale, afaceri dubioase, cifre ametitoare din transferurile perfectate de Astra, jucatori achizitionati pe sume imense si trimisi sa faca tusa in ligile inferioare.

Ultimele stiri

  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Exit mobile version