Cauta

Afla culisele scandalului dintre Porumboiu si Zotta

Pentru vina de a coresponda cu fotbalistii aflati sub contract cu alte echipe, oficialul Rapidului intra sub incidenta articolului 60 din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice.

Zotta nu avea voie sa contacteze jucatori aflati sub contract cu alte cluburi

Daca LPF va ajunge la concluzia ca oficialul Rapidului a incalcat articolul respectiv, cea mai mica pedeapsa pe care o poate primi Constantin Zotta este penalitate sportiva de la 100.000 la 300.000 de lei. Daca exista circumstante agravante, Zotta poate fi exclus din fotbal, iar daca afacerea este considerata si mai grava, clubul Rapid poate fi retrogradat in Liga 2.

Porumboiu acuza

Wesley l-a invins o singura data pe Coman

La finalul partidei pierdute de FC Vaslui, finantatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, a facut publice numele jucatorilor contactati anterior disputei de catre noul sef din Giulesti, declansand o noapte furtunoasa in fotbalul mioritic: „Inaintea meciului, Zotta a vorbit cu Sanmartean, cu Milanov si cu Milisavljevic. Lui Milanov si lui Milisavljevic le-a spus ca sunt pe placul antrenorului (n.r. Razvan Lucescu), ca ii asteapta la Rapid din iarna si ca «mai vorbim dupa meci». Iar lui Sanmartean i-a zis ca are pentru el o oferta din Rusia, pe un salariu fabulos! Pai, cum sa mai joace ei bine, cand erau cu gandul la promisiunile tovarasului Costel?! Domnilor, pentru mine este extrem de limpede, Rapid va pierde meciul la masa verde. Sa-i si retrogradeze, ca sa se-nvete minte si altadata sa nu mai umble cu mizerii”.

Costel se balbaie

Replica oferita de Constantin Zotta a parut a fi a unui om transpirat, confuz in declaratii. Initial, seful Rapidului a declarat ca „le-am trimis SMS-uri jucatorilor, dar acestea erau numai mesaje de felicitare dupa anumite jocuri”. La scurt timp, Zotta a admis si ca i-a vorbit lui Sanmartean despre un transfer in Rusia.

Copos: „Traim intr-o lume bolnava”

Nici macar George Copos n-a fost capabil sa dezminta categoric acuzele lui Adrian Porumboiu. Patronul „feroviarilor” s-a ascuns, inca o data, in spatele vorbelor „cu talc”: „Pana acum am crezut ca in fotbalul romanesc este un singur Gigi Becali-Machiavelli. Dar, uite ca l-am descoperit si pe Porumboiu-Machiavelli! Traim intr-o lume bolnava si, din pacate, presa, a patra putere in stat, pune sare si piper peste tot ceea ce se intampla. Sincer, imi este extrem de rusine ca fac parte din aceasta lume a fotbalului romanesc”.

Dragomir: sa vina DIICOT-ul!

Presedintele LPF sustine ca acest dosar nu va fi „ingropat”: „Noi am dat deja catre comisiile abilitate cazul invocat de Adrian Porumboiu, dar deocamdata nu avem cum sa facem rost de stenogramele acelor convorbiri. De aceea le-am zis celor de la FC Vaslui sa se adreseze DIICOT, ca sa faca rost de stenograme. Nu se va pune batista pe tambal. Daca sunt probe, atunci va fi o ancheta serioasa. Daca nu, latram la luna”, a afirmat Dumitru Dragomir.

Ultimele stiri

  • Marcel Ciolacu anunță toleranță zero pentru „păcănele”. Începe marea curățenie!
  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Exit mobile version