Cauta

Vom ajunge să mâncăm numai sintetic! Aveţi grijă ce cumpăraţi: şi carnea poate fi FALSĂ!

magazin

Atenție, mâncare și carne stricată în magazinele de pe Valea Prahovei. Amenzile au curs gârlă

Specialişii din industria alimentară i-au avertizat pe consumatorii români că şi mâncarea poate fi FALSĂ. Ei au tras un semnal de alarmă privind aromele false în ceea ce privește fabricarea produselor alimentare.

Asociația Clusterului de Bioeconomie Suceava – Botoșani amenajează un laborator pentru depistarea falsificărilor din industria alimentară și va avea o componentă unică în țară, pentru analiza calității, siguranței și identificarea falsificării alimentelor cu mai multe componente.

Se falsifică prin fumul lichid

„Se folosește fumul lichid. Eu am căutat să merg pe cale naturală. Falsurile din industria alimentară aduc beneficii medicinei, pentru că oamenii se îmbolnăvesc și ajung la doctor și nu este un lucru bun.

Trebuie să avem oameni sănătoși. Sper ca acest laborator să-și facă treaba cum trebuie”, a declarat Alexandru Șcheul.

El a explicat că în prezent unele analize pentru testarea calității produselor din carne sunt făcute în unitățile de producție, iar altele sunt făcute, contra cost, la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • PSD, campion la mersul pe loc
  • Noua consolidare fiscală, biruri puse doar pe populație
  • Va supraviețui ayatollahul Khamenei?
  • Agricultorii români îi dau peste nas Ursulei. ”Nu mâncăm armament, ci hrană produsă de fermieri”
  • Trump îl va înlătura pe șeful celei mai puternice bănci centrale din lume?
  • Pericolele triumfalismului în Orientul Mijlociu
  • Poza care i-ar putea grăbi plecarea lui Garnacho!
  • Republica Islamică nu va da înapoi
  • Boala devine un lux. Concediile medicale, taxate cu 20%
  • Exit mobile version