Cauta

VIDEO. Bătaie mai ceva ca-n filme, în plină stradă, la Buhuși. „Tot arsenalul unei răscoale a fost adus pe…”

sursa foto: captură video Sindicatul Politistilor- Sidepol

Bătaie în stradă, într-un oraș din județul Bacău. Mai mulți bărbați au fost implicați într-o altercație. Incidentul de la Buhuși a fost filmat de o cameră de supraveghere, iar în imaginile făcute publice de către un sindicat al polițiștilor pot fi zăriți la un moment dat indivizi cu topoare în mână. S-au împărțit și pumni.

Cazul a fost făcut public de către reprezentanții Sindicatului Polițiștilor Sidepol, prin intermediul Facebook. Din primele informații, scandalul stradal din Buhuși s-a produs marți.
„17 ianuarie, anul Domnului 2023, România (Europa), Bacău, ”Orașul” Buhuși. Suntem iar martorii neputincioşi ai unui sistem care face posibile astfel de evenimente care îi au ca ”protagoniști” pe cei mai de seamă cetățeni ai societății românești. Aceștia au ales strada să le fie ring de luptă, pentru ei legea fiind doar o glumă proastă, iar Polițiștii cei care le spun glumele”, notează cei de la Sindicatul Polițiștilor Sidepol.

Sindicaliști: La nivelul Poliției Române nu există o structură capabilă de contracararea violenței urbane

Sursa menționată publică și imagini cu incidentul din Buhuși. E vorba despre o întregistrare surprinsă de o cameră de supraveghere aflată în zona în care a avut loc scandalul. „Tot arsenalul unei răscoale a fost adus pe trotuarele și străzile din Orașul Buhuși, pentru a-și demonstra ei supremația, chiar dacă prin zonă la acea oră se deplasau și alte persoane care probabil veneau de la muncă, concept total străin pentru protagoniștii noștri de azi”, semnalează sindicaliștii.

„În continuare la nivelul Poliției Române nu există o structură capabilă de contracararea violenței urbane și a găștilor ori bandelor de cartier, așa cum există în alte state din Europa. Așteptăm cu nerăbdare ca formațiunile mobile să fie înființate și să pună capăt unor astfel de încăierări”, transmit reprezentanții Sindicatului Polițiștilor Sidepol.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version