AcasăSOCIALBătaie ca-n ring într-un ștrand din Satu Mare. Scandalagiii și-au cărat pumni...

Bătaie ca-n ring într-un ștrand din Satu Mare. Scandalagiii și-au cărat pumni și picioare – VIDEO

bataieBătaie ca-n ring într-un ștrand din Satu Mare. Scandalagiii și-au cărat pumni și picioare - VIDEO

A fost scandal uriaș, duminică, la ștrandul din Carei. În loc să se relaxeze la piscină, mai mulți tineri s-au bătut cu pumnii și picioarele.

Incidentul s-a întâmplat la marginea bazinului, sub privirile îngrozite ale celorlalți clienți. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum mai mulţi indivizi se iau la ceartă.

Potrivit informațiilor PresaSM, doi indivizi aflați în același grup de prieteni s-au luat la pumni, după care scandalul s-a extins și la restul persoanelor din același grup, care s-au lovit reciproc.

Flancaţi de iubite, bătăușii au început să se lovească și cu picioarele, sub privirile uluite ale martorilor, care au filmat totul. De-abia după intervenţia poliţiştilor s-au calmat spiritele.

Ulterior au intervenit mai multe echipaje medicale de prim-ajutor, fiindcă s-au anunțat 15 victime. În realitate, o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar alte trei persoane au fost duse la audieri. Motivele scandalului sunt în continuare necunoscute.

author avatar
Andreea Vlad
812 afisari

1 COMENTARIU

  1. Va zic eu, vara sangele se ingroasa si daca nu il suptiezi cu palinka atunci apasa pe creer si ba ti se pare fata buna ba mamaia fata, ba Gicu domnisoara si tabari pe ele asa daca suptiezi ssngele cat trebe nu ti se mai nazare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger