Cauta

Situație ȘOCANTĂ în Capitală! O femeie și-a găsit apartamentul ocupat de persoane necunoscute: „Mi-au decupat ușa”

sursa foto: digi24.ro

O femeie din București trece printr-o situație greu de imaginat. A mers să verifice apartamentul în care stă ocazional fiul ei, plecat în afara țării, dar a avut parte de un șoc când a ajuns la ușa locuinței. Nu doar că a găsit încuietoarea schimbată, dar în casă se aflau persoane necunoscute.

Femeia în vârstă de 65 de ani, pensionară, s-a trezit într-o situație șocantă, motiv pentru care a sesizat oamenii legii.

Femeia și-a găsit încuietoarea schimbată, iar în casă – o familie cu șase copii. Proprietara a chemat poliția, dar legea spune nu îi poate scoate pe oameni din casă fără ordin judecătoresc, potrivit Digi24.

Proprietară: „Au decupat ușa”

„Mi-au schimbat ială, tot, mi-au decupat ușa și spun că au închiriat de la o noră. Eu nici nu am noră”, spune proprietara apartamentului, pentru postul TV.

Pensionara este proprietara unui apartament situat în sectorul 5 al Capitalei. În care locuiește fiul acesteia, ocazional, când acesta se întoarce din străinătate. Situația halucinantă a ieșit la iveală săptămâna trecută, când femeia a mers să vadă dacă totul este în regulă în apartament.

Pensionara a fost puternic surprinsă încă din clipa în care a încercat să bage cheia în ușă. A observat că încuietoarea era schimbată. Când i s-a deschis, a constatat că interiorul casei se aflau o femeie necunoscută cu șase copii.

„Nu se închiriază cu contract în ghetou”

În schimb, femeia care s-a „instalat” în apartamentul pensionarei susține că stă cu chirie, dar că nu are și un contract.

„Nu se închiriază cu contract în ghetou”, a răspuns aceasta, întrebată despre acest aspect.

A fost chemată poliția, dar familia de așa-ziși „chiriași” nu a putut fi dată afară. Dar se fac cercetări. „S-au deplasat polițiști care au efectuat cercetări la fața locului. Cercetările sunt continuate de secția 18 sub supravegherea parchetului pentru infracțiunea de tulburare de posesie. În astfel de cazuri legea spune că o persoană poate fi evacuată doar cu ordin judecătoresc”, a declarat Crina Eșanu, purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • USR – și falimentul este garantat!
  • SUA și China, pe cale să înceapă „decuplarea”?
  • Revoluția engleză anti-VAR se propagă în Europa?!
  • Ce înseamnă să te pui cu Rusia. Băncile occidentale trag ponoasele
  • „Bogăția discretă”: strategia menită să evite ochii curioși
  • Sancțiunile sunt doar pentru fraieri. Companiile din UE se îmbogățesc din afacerile cu Rusia
  • Nimic nu se pierde, totul se transformă. Apa din haznale trebuie folosită în agricultură
  • De la New York la Tokyo: piețele bursiere, creștere record
  • China cucerește porturile lumii
  • Exit mobile version