AcasăPoliticaPiedone, ameninţări către Nicuşor Dan: "Nu las Bucureştiul pe mâna lui". Primarul...

Piedone, ameninţări către Nicuşor Dan: „Nu las Bucureştiul pe mâna lui”. Primarul de la Sectorul 5 a negociat cu PSD

Cristian Popescu Piedone a anunțat că va candida la alegerile pentru Primăria Capitalei din partea partidului pe care îl conduce, Partidul Umanist Social Liberal, fondat de Dan Voiculescu.

Edilul de la Sectorul 5 pare să fie un favorit la cursa pentru Primăria Capitalei, după cum reiese dintr-un recent sondaj CURS.

Ce a negociat Piedone cu PSD

Primarul Cristian Popescu Piedone a anunţat – după ce a apărut în spațiul public informația unei candidaturi la PMB – că a fost în biroul unui important lider PSD la Parlament.

Acum, apariția surpriză în acest sondaj CURS, cu 10%, ar putea schimba toate calculele care se fac pentru Primăria Capitalei.

„Eu am zis de mine orice cal, adică eu, mâine devin gloabă, ca toți alții de-altfel. Şi este ultima dată în care pot să negociez, să pun anumite puncte pe i pentru interesul comunității care m-a alocat cu încredere atunci când toţi aruncau cu pietre în mine.

Dacă nu se configurează, eu am spus clar: candidez la Primăria Capitalei! Simplu. Vor discuta în cadrul coaliției, iar Partidul Puterii Umaniste Social-Liberale și-a arătat opțiunea.

Dacă, neavând un candidat care să câștige sigur Bucureștiul, să nu îl dăm din nou pe mâna domnului Nicușor, sau să vină extremismul la puterea Bucureștiului…

Eu, configurat într-un om social și liberal, îmi asum această responsabilitate”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Piedone a invitat PNL și PSD să-l susţină

Cu toate acestea, Piedone a invitat PNL și PSD să îl susțină pentru fotoliul de la Primăria Capitalei.

„Partidul Social Democrat, Partidul Național Liberal să își pună candidat comun sau posibilitatea să intre într-o alianță cu Partidul Puterii Umaniste. Finala se joacă între mine și Nicușor Dan”, a mai spus Piedone.

Cristian Popescu Piedone și-a anunțat intenția de acum trei săptămâni de a intra în lupta pentru Primăria Capitalei dacă PNL și PSD „se vor certa în continuare”.

author avatar
Andrei Ștefan
488 afisari

5 COMENTARII

  1. Bufon. El vrea Capitala si sectorul 5 vrea sa i-l lase lui fii-su, sa o puna de-o dinastie pe persoana fizica. De castigat va castiga. La 6 din 49, ca la Capitala nu cred ca are sanse. Poate il si leaga astia pana atunci pentru „deranj”…

  2. Piedone va castiga de pe scaun
    Ce sa mai faca Nicusor plicusor ?
    Nu a facut destul ? A obosit de atata munca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger