Cauta

UPDATE. Dragnea, vizită-fulger la DNA. Scandal în fața sediului, până să ajungă fostul lider PSD. S-a aruncat cu ouă și iaurt – VIDEO

(sursa foto: captură Facebook/Marian Ceaușescu)

Tensiunile au atins cote maxime, vineri la prânz, în apropierea sediului Direcției Naționale Anticorupție, cu scurtă vreme înainte de ora 13, ora la care ar urma să ajungă la DNA Liviu Dragnea.

UPDATE: Liviu Dragnea a ajuns la DNA, a intrat în sediul Direcției în vociferări ale contestatarilor și nu a stat prea mult în incintă.

”Vorbim după ce ies”, a declarat Dragnea. Întrebat de presă, Dragnea a confirmat că a venit pentru a-i fi înmânată prelungirea sechestrului. Măsura vizează dosarul Tel Drum.

La plecarea de la DNA, fostul lider PSD nu a mai făcut foarte multe declarații, având parte de noi scandări din partea contestatarilor, până să reușească să treacă prin aglomerația apărută la ușa instituției.

YouTube video player

În zonă au ajuns mai multe persoane, majoritatea în vârstă, care aveau pancarte din carton, cu diverse mesaje de susținere pentru fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Pe de altă parte au fost prezenți și contestatari ai lui Dragnea.

La un moment dat, s-a aruncat cu ouă, dar și cu lapte. De o ”baie” cu lactate a avut parte protestatarul cunoscut drept Marian Ceaușescu, aflat la fața locului.

”Au aruncat în mine cu lapte, cu iaurt și cu ouă (…) aruncat cu lapte și cu iaurt susținătorii lui Dragnea. Haideți să vedeți ce e pe jos”, a acuzat Marian Ceaușescu, în timp ce arăta imagini, live, de la fața locului.

Au intervenit și oamenii legii, în încercarea de a restabili ordinea.

Atenție, vă avertizăm că urmează imagini cu un limbaj reprobabil!

YouTube video player

YouTube video player

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version