AcasăSOCIALȘapte oameni răniți în urma unui accident în care a fost implicat...

Șapte oameni răniți în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz, în Iași – VIDEO

Șapte oameni răniți în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz, în Iași - VIDEO (sursa foto: Facebook)

Echipajele medicale intervenit pe DN 28, în județul Iași, după ce un microbuz destinat transportului de persoane și un autoturism s-au lovit.

Accidentul a avut loc vineri dimineață. Din primele date făcute publice de Centrul Infotrafic, ”un microbuz, care transporta muncitori, și un autoturism au fost implicate într-o coliziune pe DN 28 Iași – Târgu Frumos, în zona localității Podu Iloaiei, județul Iași”. Conform sursei citate, șapte oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind rănite ușor.

La fața locului au intervenit echipaje de la ISU Iași. ”Au fost 11 victime, nouă în microbuz și două în autoturism. (…) La locul intervenției au fost evaluate victimele, 7 victime necesitau transportul la spital, din care una a refuzat”, a precizat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iași, într-o intervenție telefonică la Antena3.

Cauzele care au dus la producerea accidentului urmează să fie stabilite de către polițiști. În primă fază, după producerea nedoritului eveniment rutier, circulația în zonă a fost îngreunată, desfășurându-se pe un fir, alternativ, între timp traficul rutier fiind reluat în condiții normale.

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger