AcasăSOCIALAccident cu șase victime. Mai multe echipaje ale salvatorilor au intervenit pe...

Accident cu șase victime. Mai multe echipaje ale salvatorilor au intervenit pe DN2A, în Ialomița

Accident cu șase victime. Mai multe echipaje ale salvatorilor au intervenit pe DN2A, în Ialomița (sursa foto. Facebook/ISU Ialomița)

Salvatorii au ajuns cu mai multe echipaje, miercuri dimineață, pe DN 2A, la locul unui accident rutier soldat cu mai multe victime.

Două autoturisme au fost implicate în nefericitul eveniment rutier ce a avut loc pe raza județului Ialomița, mai precis între localitățile Slobozia și Bucu. Șase oameni s-au aflat în atenția salvatorilor care au intervenit de urgență la locul unde s-a produs coliziunea rutieră. Patru dintre aceștia au fost duși la spital, pentru continuarea investigațiilor de specialitate.

sursa foto: Facebook/ISU Ialomița

”Din evenimentul rutier au rezultat șase victime, care au fost monitorizate de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior doar patru dintre victime au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, din câte au anunțat reprezentanții ISU Ialomița.

La locul intervenției au ajuns o autospecială SMURD și trei ambulanțe de la SAJ Ialomița, precum și o autospecială de descarcerare și o mașină de pompieri, dotată cu apă și spumă.

sursa foto: Facebook/ISU Ialomița

Cauzele care au dus la producerea accidentului rutier urmează să fie stabilite de către polițiștii care se ocupă de ancheta în această privință.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger