AcasăSOCIALSalvatorii, în alertă. Opt răniți în urma unui accident cu trei autovehicule

Salvatorii, în alertă. Opt răniți în urma unui accident cu trei autovehicule

Salvatorii, în alertă. Opt răniți într-un accident în care au fost implicate trei autovehicule (sursa foto: viata-libera.ro)

Mai multe echipaje ale salvatorilor gălățeni au intervenit de urgență, marți dimineață, pe DJ 251, pentru a le acorda îngrijiri celor opt persoane care au suferit traumatisme în urma unei coliziuni rutiere.

Accidentul – în care au fost implicate un autoturism, un tractor cu cisternă și o autoutilitară – a avut loc între localităţile Matca şi Valea Mărului, conform romaniatv.net. Opt oameni au ajuns la spitalul din Tecuci, după ce au fost răniți în urma impactului.

Este vorba, din câte au anunțat reprezentanții ISU local, despre trei femei și cinci bărbați. Unul dintre șoferi, un bărbat de 42 de ani, ”este grav rănit, din cauza unei fracturi de bazin”, conform aceleiași surse.

La fața locului s-au deplasat nu doar autospeciale medicale, ci și polițiștii, care au făcut măsurătorile și cercetările la fața locului, menite să stabilească exact condițiile în care s-a produs accidentul. ”Din primele informaţii, la ora 06.30 un autoturism VW Caddy cu 5 persoane circula regulamentar, când a acroşat un tractor cu cisternă nesemnalizate, parcate pe marginea drumului. După impactul cu cisterna, autoturismul a ricoşat pe contrasens şi a fost lovit în plin de o autoutilitară Iveco Daily în care erau două persoane”, au transmis reprezentanţii ISU Galaţi.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger