AcasăSOCIALS-a dat alarma în supermarketuri. Un produs consumat de COPII, retras de...

S-a dat alarma în supermarketuri. Un produs consumat de COPII, retras de urgență de la raft!

Retailerii au tras din nou alarma. Un desert consumat frecvent de copii a fost retras de la comercializare.

Nestle România retrage și recheamă din piață o cantitate limitată din produsul „KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs” cu datele de identificare de mai jos și care nu prezintă eticheta în limba română.

Produsul n-are etichetă în limba română

Care este motivul retragerii de la raft? Lipsa etichetei în limba română, în condițiile în care produsul conține alergeni (alune).

Produsul este sigur pentru consum, cu excepția persoanelor alergice la alune. Persoanele care au achizitionat produsul il pot returna la Serviciul Clienți din magazinele de unde l-au cumparat și vor primi înapoi contravaloarea acestuia: Auchan, Cora, Carrefour.

Trebuie să aveţi bonul fiscal la dvs, conform unui anunţ de la ANSVSA.

Datele de identificare ale produsului

„KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs” a fost retras de pe piață din cauza lipsei etichetei în limba română. El conține alergeni, așa că le poate produce probleme de sănătate celor ce l-au cumpărat și au astfel alergii.

Produsul este sigur pentru consum, au mai precizat autoritățile. Cu toate astea, cei care doresc să îl returneze, o pot face în magazinele de unde a fost cumpărat. Pentru asta este nevoie de bonul fiscal.

Este afectat doar produsul având detaliile de mai jos:

  • Nume produs pe etichetă: KitKat Pops Hazelnut and Cocoa Nibs
  • Producător: Nestlé Bulgaria
  • Nr.lot: 30300457
  • Data expirării: 12/2023
  • Detaliu diferențiator: fără limba română pe ambalaj.
625 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Dezvăluiri pe surse, după prinderea primarului fugar: Cherecheș avea un act de identitate italian pe numele lui și mii de euro cash

Continuă să apară detalii după recenta capturare, în Germania, a primarului din Baia Mare, fugit din România zilele trecute, înainte de aflarea deciziei definitive...

O mașină a explodat în Capitală. Martorii susțin că în interiorul autoturismului s-ar fi aflat o persoană! – VIDEO

O bubuitură urmată de flăcări violente, care au înghițit un autoturism, au fost surprinse pe o stradă din Capitală. Imaginile dramatice au ajuns pe...