AcasăSOCIALJungla din traficul bucureştean a ajuns la faza pe "pumni şi picioare"....

Jungla din traficul bucureştean a ajuns la faza pe „pumni şi picioare”. Norocul bătăuşilor? Erau în faţă la Spitalul Floreasca (VIDEO)

bataie in trafic Jungla din traficul bucureştean a ajuns la faza "pumni şi picioare". Norocul bătăuşilor? Erau în faţă la Spitalul Floreasca

Şoferii din Bucureşti sunt tot mai tensionaţi şi nervoşi. Se iau la harţă din orice, iar acum au sărit la bătaie în genul K1. A fost un conflict violent în faţa Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Doi bărbaţi s-au încăierat chiar în faţa unităţii medicale, după o şicanare în trafic. Bătăuşii au fost cu greu despărţiţi de martori, iar circulaţia rutieră a fost blocată minute în şir.

Bătaia, pe trecerea de pietoni

Cearta şi bătaia au izbucnit chiar la trecerea de pietoni din fața unității medicale, după ce, un bărbat care era pasager într-un autoturism a profitat de culoarea roșie a semaforului și a coborât pentru a-i cere socoteală șoferului autoturismului din față.

Bărbatul de la volan a coborât din mașină, moment în care între cei doi bărbați a avut loc o neînţelegere. Pasagerul coborât din autoturismul din spate a lovit primul, moment în care adversarul său a ripostat cu pumni.

Cei doi șoferi s-au luat la bătaie și au blocat o stradă întreagă. Până la urmă, cei doi au fost despărțiti de polițiști și ceilalți șoferi.

Polițiștii de la secția 1 au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar și distrugere. Potrivit unor surse șoferii violenți nu au depus plângeri.

author avatar
Andrei Ștefan
348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger