Cauta

Ies în stradă, în Capitală! Protest al cadrelor militare disponibilizate și al polițiștilor, în Piața Victoriei

Ies în stradă, în Capitală! Protest al cadrelor militare disponibilizate și al polițiștilor, în Piața Victoriei (sursa foto: Facebook/snppc.ro)

Se anunță protest, vineri, în Capitală, în fața sediului Executivului. Sindicaliștii din Poliție (SNPPC) ies în stradă, în speranța că astfel își vor face auzite mai bine nemulțumirile și că se vor găsi soluții la revendicările lor. 

E vorba despre un miting în Piața Victoriei, dar și de un marș ce presupune opriri la sediile unor ministere-cheie. Totul este programat să înceapă în doar câteva zeci de minute.

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) şi Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) organizează, vineri, un miting de protest în Piaţa Victoriei şi un marş care va avea ca punct final Ministerul Justiţiei, potrivit agerpres.ro. Acţiunea va avea loc în intervalul orar 10:30 – 16:00, iar programul va cuprinde opriri pe traseul: Piaţa Romană (obiectiv – Ministerul Muncii, cu staţionare şi în fata Ministerului Afacerilor Interne) – Universitate – Piaţa Unirii (obiective – Ministerul Finanţelor şi Ministerul Justiţiei) şi retur.

Ce solicitări au cei care ies în stradă

Conform sursei citate, solicitările demonstranţilor – poliţişti, rezervişti şi civili – vizează:

Până să iasă în stradă în Capitală, sindicaliștii au protestat în alte orașse mari din țară. Din câte au anunțat reprezentanții SNPPC, în cursul acestei săptămâni au fost proteste și la Timișoara și Cluj-Napoca, dar și la Iași, la sediul Prefecturii.


Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version