Cauta

Diana Șoșoacă provoacă o FURTUNĂ în societate! Sare la gâtul părinţilor care îşi vaccinează copiii

diana sosoaca

Senatoarea Diana Șoșoacă a spus-o tare şi răspicat că este împotriva vaccinării, mai ales în cazul copiilor. Astfel, avocata nu înţelege şi chiar îi acuză de rele intenţii pe părinţii care doresc să-i imunizeze pe cei mici.

Senatoarea, cunoscută pentru pozițiile sale sale anti-mască și negarea pandemiei, a făcut din nou declarații halucinante pe Facebook legate de vaccinarea copiilor, dar și de părinții acestora.

Spune că niciun copil n-a murit de COVID-19

Diana Șoșoacă i-a comparat pe copiii vaccinați cu animalele care sunt duse la tăiere. În plus, senatoarea îi acuză pe părinții care fac acest lucru și spune că, de fapt, nu a murit niciun copil din cauza COVID-19 și că toate cazurile de infectare în cazul copiilor au fost ușoare.

Cum poți să-ți duci copilul la vaccinare ca și când ți-ai duce animalul la tăiere? Nu gândești?! Nu există niciun copil mort de COVID. Toate cazurile copiilor cu COVID au fost ușoare”, a declarat Șoșoacă, într-o postare LIVE de luni seară, pe Facebook.

Vaccinarea categoriei de vârstă 12-15 ani a început în România în primele zile ale lunii iunie, după ce Agenția Europeană a Medicamentului a autorizat vaccinul Pfizer pentru administrarea la această grupă de vârstă.

Potrivit Institutului german Robert Koch (RKI) pentru controlul bolilor, cel puţin 85% din populaţia cu vârsta între 12 şi 59 de ani şi 90% dintre cei cu vârsta de 60 de ani şi peste ar trebui să fie vaccinaţi în totalitate împotriva variantei Delta.

Dacă această rată de vaccinare este atinsă la timp, un al patrulea val anunţat în toamna sau iarna viitoare pare puţin probabil”, potrivit unui document RKI difuzat luni.

Ultimele stiri

  • Pensiile vor fi recalculate altfel, de la 1 septembrie 2024. La ce trebuie să fie atenţi angajaţii
  • Alege ce citești
  • Mugur Isărescu, explicaţii uluitoare: de ce e bine că Guvernul se împrumută masiv pentru finanţarea deficitului
  • Un medic de la Institutul Oncologic, acuzat de ucidere din culpă! Ar fi uitat o compresă în abdomenul unei femei
  • Sică Mandolină l-a băgat în stabor pe Nicușor Dan
  • Erdogan se teme de Israel. Liderul turc a prevăzut ce s-ar întâmpla dacă Hamasul va fi învins
  • Pacientul Florin Piersic a trecut la nivelul următor. Cum a evoluat starea sănătăţii marelui actor
  • Ce a făcut Robert Fico, premierul Slovaciei, înainte de a fi împuşcat la Bratislava. Un martor a dezvăluit totul
  • Ucraina și Moldova pun presiune pe sistemul energetic românesc. Pierderi majore la Transelectrica
  • Tratatul de pace ce putea încheia războiul din Ucraina. Mai lipseau doar semnăturile lui Volodimir Zelenski şi Vladimir Putin. De ce nu s-au mai înţeles
  • Exit mobile version