AcasăSOCIALImagini terifiante pe Dunăre! Un caiac în care se aflau patru copii,...

Imagini terifiante pe Dunăre! Un caiac în care se aflau patru copii, spulberat de o șalupă! – VIDEO

Imagini terifiante pe Dunăre! Un caiac în care se aflau patru copii, spulberat de o șalupă! - VIDEO (sursa foto: captură România TV)

Un accident șocant a avut loc pe Dunăre. Un caiac în care se aflau patru băieți, despre care s-a aflat că sunt sportivi ieșiți la antrenament, a fost lovit în plin de o ambarcațiune. Șalupa a venit cu viteză către caiac, izbindu-l.

Din imaginile surprinse dintr-o altă ambarcațiune aflată pe Dunăre, în apropiere de Orșova. și prezentate de România TV se poate vedea momentul absolut înfiorător în care șalupa izbește în plin caiacul pe care se aflau băieții.

Foarte rapid, martorii la episodul terifiant s-au îndreptat într-un suflet cu ambarcațiunile către cei patru copii, pentru a-i ajuta să iasă din apă.

Imagini șocante. Copiii, duși la spital

Băieții au fost duși la mal și de acolo au fost transportați la spital, pentru ca medicii să le evalueze starea de sănătate. Din fericire, veștile aflate despre cei patru sportivi sunt bune.

„Victimele sunt patru băieţi sportivi cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani. Se aflau la antrenament într-un caiac de 4. Copiii au fost transportaţi la spital pentru investigaţii. Din fericire, nu au fost răniţi și nu au necesitat spitalizare”, a declarat directorul Clubului Sportiv Scolar Orșova, profesorul Alexandru Ghitoaica, pentru romaniatv.net.

În timpul în care, în mod firesc, preocuparea cunoscuților copiilor, dar și a martorilor la acest incident s-a îndreptat către starea de sănătate a celor patru băieți, s-a aflat că bărbatul care conducea șalupa a ajuns să dea explicații în fața polițiștilor. Nu se știe încă exact cum de a fost posibil să se întâmple un asemenea incident, dar se așteaptă ca o anchetă să lămurească toate aceste aspecte.

413 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger