Cauta

Cum reacţionează organismul tău atunci când consumi mici cu bere. Distracţia de 1 Mai o faci pe seama sănătăţii!

Cine n-a consumat, măcar o dată în viaţă, mici cu bere? Iar dacă e să vorbim de tradiţiile de „1 Mai muncitoresc”, probabil că această combinaţie intră în Top 3.

Numai că, aşa cum se întâmplă de obicei în viaţă, ce este bun la gust şi distractiv ne strică sănătatea.

Efecte nocive asupra organismului

Combinația de mici cu bere e foarte nesănătoasă și poate avea efecte extrem de nocive asupra organismului. Mulți români prepară mici la grătar când se strâng cu prietenii de 1 mai sau la tot felul de petreceri.

Mititeii sunt considerați un aliment sănătos doar dacă sunt preparați în mod corespunzător. Micii sunt o sursă bună de proteine, minerale și vitamine.

Nutriţioniştii spun că acest preparat conține: proteine complete, carbohidrați, vitamina B12, zinc, vitamina B3, seleniu, fosfor, vitamina B6, fier, vitamina B5, potasiu, cupru și magneziu.

Atunci când diverse produse sunt preparate pe grătar, se formează anumiți compuși toxici. Aceștia pot crește riscul de apariție al unor anumite boli.

Ficatul suferă cel mai mult

Combinația dintre mici și bere pe care mulți români o fac este una foarte nesănătoasă. De ce? Pentru că ficatul nostru are de suferit. Procesul de digestie este îngreunat.

„Când combinam micii cu berea, practic combinam grăsime cu alcool. Este cea mai nocivă combinaţie pentru ficatul nostru.

Grăsimea adusă din alimentaţie se depune pe ficat, acesta fiind procesul apariţiei ficatului gras sau steatozei hepatice”, atrag atenţia nutriţioniştii.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version