AcasăSOCIALBucureştenii care au stat la coadă să mănânce "un grătar" de Sf....

Bucureştenii care au stat la coadă să mănânce „un grătar” de Sf. Gheorghe au regretat când au văzut cât costă micii

Bucureştenii care au stat la coadă să mănânce "un grătar" de Sf. Gheorghe au regretat când au văzut cât costă micii

Bucureştenii au profitat de ziua frumoasă şi au ieşit afară, la o plimbare, de Sfântul Gheorghe. Unii au ajuns la Piaţa Obor, unde au preferat să mânânce „un grătar”.

Numai că au regretat alegerea făcută când au văzut cât costă micii.

Coadă de 50 m pentru un mic de 5 lei

Coada se întinde pe circa 50 de metri, iar oamenii s-au adunat să petreacă româneşte, cu mici şi bere, la terasă. Un mic costă 5 lei în piaţa Obor din Bucureşti, iar un pahar cu bere, 6 lei. Spre comparaţie, un kilogram de mere costă 3-7 lei, în funcţie de soi şi de locul de unde sunt cumpărate.

O porţie de cârnaţi ajunge la 10 lei în piaţa Obor, iar o chiflă, 1 leu.

Turist american, impresionat de mâncarea românească

De curând, un turist american nu a putut ține doar pentru el lucrurile care l-au impresionat în vizita sa la noi în țară. Iată ce a povestit despre Piața Obor din București!

„Piața Obor este una extrem de animată. Și, la cât de populată e, cred că toată lumea își face cumpărăturile aici.

Piața e atât de întinsă, nici nu știi unde se termină. Mă impresionează că toate produsele sunt atât de proaspete, nu ca în Asia de Est, de exemplu.

Mititeii sunt fantastici, sunt o mâncare națională în România. Și îi înțeleg pe români, sunt atât de gustoși și de suculenți mititeii cu muștar!„, a povestit americanul Nick pe canalul său de YouTube.

author avatar
Andrei Ștefan
11.250 afisari

5 COMENTARII

  1. Revenind, neglijam ”comentariile” analfabetilor si afirmam ca produsele bune si relativ ieftine le-ati mancat, pacatuind, in postul pastilor, aduse de ardeleni si moldoveni, unde veniti de fiecare data cu placere ”in turism” gastronomic. Acum santeti serviti de miticii vostri, Sa va fie de bine. Domnul e sus si vede,,,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger