AcasăSOCIALUPDATE. Bilanțul deceselor a crescut. Încă doi pacienți transferați de la ”Matei...

UPDATE. Bilanțul deceselor a crescut. Încă doi pacienți transferați de la ”Matei Balș”, după incendiu, au murit

Bilanțul deceselor a crescut. Încă un pacient transferat de la ”Matei Balș”, după incendiu, a murit (sursa foto: Facebook/Remus Mihalcea)

UPDATE: Oficialii din Ministerul Sănătății au anunțat, joi, că un bărbat de 91 de ani – care fusese transferat după incendiul de la Pavilionul V al Institutului ”Matei Balș”, unde era internat în 29 ianuarie, la Spitalul Militar Central din Capitală – a murit. Decesul pacientului face ca bilanțul tragediei să ajungă la 20 de pierderi de vieți omenești.

S-a mai aflat că pacientul în vârstă de 91 de ani ar fi avut o formă severă SARS Cov-2 și afecțiuni asociate.


Din păcate, la aproape două săptămâni de la incendiul care a afectat Paviolionul V al Institutului de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din Capitală s-a aflat că bilanțul tragediei a crescut la 19 decese.

Totul după ce a mai murit un pacient care fusese internat în respectivul pavilion de la Balș, ulterior omul fiind transferat la o altă unitate spitalicească din București, după incendiul din dimineața zilei de 29 ianuarie.

Pacientul despre care s-a aflat, joi, că a decedat avea 65 de ani și, potrivit Antena 3, fusese transferat la Spitalul de Urgenţă ”Sf. Ioan” din Capitală. Bărbatul ar fi avut o formă severă de SARS-CoV-2, dar și afecţiuni asociate.

Cauzele care au dus la producerea incendiului de la ”Matei Balș” sunt obiectul unei investigații aflate în plină desfășurare, fiind așteptate concluziile oficiale. Cercetările la fața locului s-au încheiat la exact o săptămână de la producerea tragediei, din câte au anunțat procurorii. VEZI AICI.

104 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger