AcasăSOCIALALERTĂ! Incendiu puternic la o hală cu materiale chimice din Cluj. O...

ALERTĂ! Incendiu puternic la o hală cu materiale chimice din Cluj. O fabrică de pâine din Constanța, făcută scrum – VIDEO

incendiuALERTĂ! Incendiu puternic la o hală cu materiale chimice din Cluj. O fabrică de pâine din Constanța, făcută scrum - VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, marți dimineață, în Cluj Napoca, în parcul industrial Tetarom I. Hala în care se aflau materiale chimice a ars complet.

Potrivit Actual de Cluj, hala de materiale chimice ar aparține unei firme de construcții. ISU Cluj a transmis că s-a intervenit cu patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD.

„Nu sunt anunțate victime până în acest moment”, mai transmite ISU Cluj. Autoritățile au emis și avertizare RoAlert, care îi îndeamnă pe oameni să rămână în case și să închidă geamurile, pentru că există degajări mari de fum.

Clujenii au primit la ora 7.09 un mesaj Ro-Alert, îm care sunt anunțați în legătură cu acest incendiu și sunt sfătuiți să rămână în case: „Incendiu hală în mun. Cluj-Napoca în parcul tetarom 1 (Taietura Turcului) cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor ISU Cluj”.

Fabrică de pâine cuprinsă de flăcări

Focul a pus la pământ și o fabrică de pâine din județul Constanța. Incendiul a izbucnit, luni noaptea, flăcările înghițind o suprafață mare din fabrică.

La faţa locului s-au deplasat şase autospeciale stingere, două autoscari, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD B, în total 40 de pompieri. De asemenea, ISU Ialomiţa a venit în sprijin o autospecială de stingere cu cinci subofiţeri.

Nu au fost raportate victime, fabrica fiind închisă în momentul izbucnirii incendiului.

author avatar
Andreea Vlad
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger