AcasăSOCIALIncendiu la un mall din Brașov. Pompierii, în alertă - VIDEO

Incendiu la un mall din Brașov. Pompierii, în alertă – VIDEO

Incendiu la un mall din Brașov. Pompierii, în alertă - VIDEO (sursa foto: captură video/youtube)

S-a dat alerta și au intervenit pompierii, luni, ca urmare a izbucnirii unui incendiu la un etaj superior al unei clădiri. Din primele informații, este vorba despre un centru comercial din orașul Brașov.

Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului și postate pe Internet, incendiul a fost urmat de o degajare de fum. Pompierii s-au mobilizat și au intervenit la fața locului. Astfel că la mall-ul din Brașov au ajuns mai multe autospeciale ale pompierilor, inclusiv cu autoscări, destinate intervențiilor la înălțime.

”Incendiu la mall AFI, la etajul 8. S-au deplasat la faţa locului 6 autospeciale cu apă şi spumă, 2 autospeciale de salvare la înălţime, un echipaj pentru descarcerare, un echipaj SMURD”, din câte s-a transmis din direcția ISU Braşov, potrivit news.ro.

Din primele informații venite de la ISU, incendiul se manifesta pe un perete exterior al clădirii, pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați.

Nu se cunosc încă date cu privire la condițiile în care a izbucnit incendiul, dar toate aceste aspecte se așteaptă să fie lămurite după ce se va încheia intervenția pompierilor ajunși la fața locului.


158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger