Cauta

EUROVISION 2013: Presa internationala vorbeste despre Cezar Ouatu – „Lady Gaga din Carpati” (VIDEO)

Presa internationala a fost surprinsa in mod mai mult sau mai putin placut de prestatia lui Cezar Ouatu. Show-ul pe care l-a facut a fost catalogat drept bizar sau ridicol. Chiar si asa, cei care il declarau castigator se refereau la spectacolul pe care poate sa il face pe scena.

Jurnalistii de la „The Guardian” l-au comparat pe reprezentantul Romaniei la EUROVISION 2013 cu un vampir urias. In ceea ce priveste vocea lui, el a fost asemanat cu o cantareata din Marea Britanie care a devenit cunoscuta dupa ce a participat la un concurs de talente: “Parca a inghitit-o pe Susan Boyle,  iar ea tipa dupa ajutor“. Nici cei de la “The Independent” nu se lasa mai prejos. Au vorbit despre el ca fiind romanul imbracat intr-o haina cu paiete care se ridica miraculous in noapte, doar la EUROVISION”.

[youtube]c4JIA_AjPts[/youtube]

Cei de la „Elpais” au vorbit in aceeasi maniera despre reprezentantul nostru la Suedia. Jurnalistii au spus ca se mira deoarece  canta opera in stil gotic si cu toate acestea a ajuns chiar in finala. Doar ziaristii din Germania i-au dat sanse combinatiei fantastice intre Lady Gaga, Dracula si Gloria Gaynor. Din pacate, nu a fost asa, Cezar Ouatu obtinand doar 65 de puncte si s-a clasat al 13-lea cu melodia “It’s my life”. Nicio tara din cele concurente nu i-a acordat punctaj maxim. Mai mult de atat, Spania nu i-a acordat niciun punct, iar Italia doar unul. De asemenea, chiar daca romanii au apreciat-o cu 12 puncte pe reprezentanta Moldovei, cei de peste Prut ne-au acordat doar 10.

[youtube]k59E7T0H-Us[/youtube]

Din toate cele 39 de tari care au votat, doar 13 i-au acordat Romaniei puncte, dupa cum urmeaza: Suedia – 4, Austria- 4, Albania – 5 , Marea Britanie – 4, Moldova – 10, Azerbaidjan  – 6, Norvegia – 6, Italia – 1, Malta – 7, Islanda – 6, Franta -1, Grecia -10 si Muntenegru -1.

Castigatoarea EUROVISION 2013 a fost Emmelie de Forest din Danemarca, care a  interpretat „Only Teardrops”. Pe locurile urmatoare s-au situat Ucraina si Azerbaidjan.

 

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version