Cauta

„Fir-as al racu’, te pun pe gratar!”

Chef Catalin Scarlatescu a avut parte de o dilema: cum sa pregateasca racul si cum sa-i suga clestii. Ramas cu tic de la 1 Mai si Paste, Scarlatescu a decis sa incerce o noua reteta – sa-l puna pe gratar, langa mici si pastrama. Ce a iesit, e greu de imaginat! Insa, tinand cont de faptul ca chef Scarlatescu este exigent in bucatarie, se presupune ca racul a fost comestibil.

Ultimele stiri

  • Caricatura Zilei
  • Horoscop 5 august 2025 – Aveți grijă dacă cumpărați ceva astăzi
  • Alege ce citești
  • Necazul brandurilor de lux: scăderea cheltuielilor turiștilor
  • Statul spulberă dreptul la șomaj și concedii medicale
  • Prosumatorii acuză furnizorii că fac ”bișniță” cu energia solară
  • City îl blochează pe Grealish! Suma colosală pentru un împrumut!
  • Al doilea șoc al Chinei!
  • Vor continua exporturile chineze să sfideze războiul comercial al SUA?
  • România, locul 1 mondial la proba experimentală a Olimpiadei Internaționale de Fizică. Ionuț Stan, tânărul geniu care a scris istorie la Paris, în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Exit mobile version