Chef Catalin Scarlatescu a avut parte de o dilema: cum sa pregateasca racul si cum sa-i suga clestii. Ramas cu tic de la 1 Mai si Paste, Scarlatescu a decis sa incerce o noua reteta – sa-l puna pe gratar, langa mici si pastrama. Ce a iesit, e greu de imaginat! Insa, tinand cont de faptul ca chef Scarlatescu este exigent in bucatarie, se presupune ca racul a fost comestibil.
Scris de eNational
„Fir-as al racu’, te pun pe gratar!”
Ultimele știri
Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
Urmează să fie construit un nou aeroport! E vorba despre Aeroportul București-Sud. „Avem o necesitate majoră pentru zona de sud a orașului. Și economic,...
Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
Vine un anunț de ultimă oră de la șeful Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu. Oficialul din fruntea CNPP a precizat că s-a publicat...