Cauta

VIDEO. Orban atacă PSD-ul la un eveniment electoral: ”Gândiţi-vă că ne-ar fi prins pandemia un guvern condus de…”

Aflat sâmbătă după-amiază în Maramureș, la un eveniment de lansare a candidaților pentru alegerile localele de la finele acestei luni, premierul a lăudat echipa guvernamentală pe care o conduce. Mai mult, a lansat un atac fățiș în direcția precedentului Executiv, cel condus de către social-democrata Viorica Dăncilă.

Pe lângă referirile făcute strict pe tema evenimentului electoral la care a participat, Ludovic Orban a ales să vorbească și despre Cabinetul pe care îl conduce, explicând de ce ar fi ales liberalii să preia guvernarea. Nu a trecut cu vederea nici criza COVID. ”Puteam să stăm liniştiţi anul trecut, să lăsăm PSD-ul să se facă de râs cu modul catastrofal în care au guvernat, să venim la alegeri să le dăm o bătută de să le iasă pe nas. Dar ce se întâmpla cu România, vă întreb? Gândiţi-vă că ne-ar fi prins pandemia, criza economică, seceta, inundaţia cu un guvern condus de Dăncilă şi cu echipa de analfabeţi funcţional grupaţi în jurul lui Dăncilă. Unde ar fi ajuns România astăzi dacă nu luam decizia de a pune mai presus de interesul personal al partidului pe care îl conduc interesul României?”, a fost auzit spunând Ludovic Orban.

Actualul șef de la Palatul Victoria a adus în discuție și relațiile internaționale. ”Pentru că România ajunsese într-o fundătură. Toate cancelariile, toate uşile partenerilor noştri strategici erau închise. Conducerile trecute ne-au făcut de râs şi ne-au redus orice posibilitate de a putea să negociem, să ne batem pentru interesele României în toate zonele, instituţiile şi organizaţiile din care suntem parte, credibilitatea în faţa mediului de afaceri era la pământ, investiţiile au scăzut dramatic, iar modul în care s-a purtat guvernarea PSD cu oamenii risca să arunce România la periferia Europei. Când am luat decizia să oprim declinul, să oprim prăbuşirea, sigur că nu ştiam ce va urma”, a susținut Orban.

Mai mult, premierul nu a încheiat acest subiect fără să puncteze faptul că ”realitățile arată că am ținut România în picioare”.

sursa foto: gov.ro

Ultimele stiri

  • Breaking News: Generalul Adrian Ciocârlan, directorul adjunct al SRI, ar urma să fie audiat şi el la DNA în dosarul lui Coldea
  • Se schimbă liniile la Washington: Donald Trump, viitorul președinte al SUA / ȘOC în Congres, cine va deține puterea în următorii 4 ani!
  • Nu s-au cuminţit nici în puşcărie! Cum au înşelat trei deținuți din Alba mai mulți bătrâni
  • Ai maşina înmatriculată în Bucureşti? Ghinion! Vei plăti mai mult pentru poliţa de asigurare RCA
  • Salariul uriaş de care ai nevoie ca să-ţi mai cumperi un apartament în Bucureşti. Băncile nici nu te bagă în seama fără leafa asta!
  • Intermediarii au „aruncat în aer” preţurile! Leguma care pleacă de la 1 leu/kg şi ajunge la 7 lei/kg, la tarabă
  • Denunţătorul misterios din dosarul lui Florian Coldea rupe tăcerea: „Mi s-a spus – ciocul mic! În spate sunt trei generali SRI”
  • Poza Zilei
  • Horoscop 30 mai 2024 – Pe plan profesional sunt sanse să aveți realizări frumoase
  • Israelul explică masacrul din Rafah
  • Exit mobile version