Cauta

Va mai candida Firea la Primăria Capitalei din partea PSD? „Domnul președinte mi-a spus că…” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

În prima sa ieșire publică, la TV, după demisia din Guvernul Ciolacu, unde ocupase funcția de ministru al Familiei, ca urmare a scandalului cunoscut în presă drept „azilele groazei”, Gabriela Firea a vorbit și despre eventualitatea unei candidaturi pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, din partea PSD.

Fosta șefă de la Primăria Capitalei a lăsat să se înțeleagă, marți seară, că liderul PSD, Marcel Ciolacu, o susține în cursa pentru fotoliul de edil general. Mai exact, că Marcel Ciolacu i-a spus că ea rămâne candidatul PSD la Primăria Capitalei. Chiar și așa, Firea a admis că decizia politică aparține partidului și că situația s-ar putea schimba. Caz în care, dacă nu va fi Firea candidatul PSD în competiția electorală pentru Primăria București, la viitoarele alegeri, o posibilă variantă ar fi Daniel Băluță, primarul sectorului 4 – din câte a mai declarat social-democrata.

Firea dezvăluie ce i-a spus Ciolacu

Domnul președinte mi-a spus că eu sunt candidatul, că nu vede o altă persoană din cadrul PSD București. Mi-a spus foarte clar că are informații, ca prim-ministru știe că sunt nevinovată, că vina mea a fost că am avut încredere în oameni.

Vina mea este faptul că consiliera mea a avut legătură cu acea persoană implicată în cămine, nu eu direct, nici consiliera direct. Știe că sunt nevinovată și că în momentul acesta este dificil, dar că din punctul domniei sale de vedere, rămân candidatul PSD la Primăria Capitalei”, a declarat Gabriela Firea, marți seară, la Antena3.
YouTube video player

 

Firea: „Decizia politică aparține partidului și conducerii”

Social-democrata a spus că discuția cu Ciolacu a fost purtată la momentul la care și-a dat demisia din postura de ministru al Familiei. Știut fiind faptul că, înainte ca Firea să anunțe că pleacă din Guvern, aceasta a avut o întrevedere, la Palatul Victoria, cu premierul Ciolacu, președinte al PSD-ului.

„Decizia politică aparține partidului și conducerii. Nu cred că ar fi un motiv foarte mare de supărare din partea mea dacă se va lua o altă decizie. Eu am răspuns cu informațiile pe care le dețin și cu discuțiile concrete cu domnul președinte. De aici înainte, ce sondaje se vor realiza, ce analize se vor efectua de consultanți, ce sfaturi vom primi, dacă să menținem această candidatură sau nu și anul viitor, e prematur să răspund acum”, a completat Gabriela Firea, în cadrul interviului televizat.

În 14 iulie, când și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Familiei, Firea a precizat că se suspendă „o perioadă limitată” din funcția de președinte al Organizației PSD București.

Ultimele stiri

  • Biden dă de pământ cu procurorul CPI care a emis mandat de arestare împotriva premierului israelian Netanyahu
  • Turcia declară doliu național cu ocazia morții președintelui Raisi
  • SUA prezintă condoleanțe Iranului, dar continuă să-i condamne
  • VIDEO| Incendiu puternic în Sectorul 2
  • Alege ce citești
  • ROMÂNIA, împinsă să intre în RĂZBOI cu RUSIA!
  • ȘOC la Barcelona: Gallardo în locul lui Xavi!
  • Rapidiștii beau Guinness
  • Laboratoarele acreditate RENAR analizează siguranța combustibililor și a calității apei
  • Panică totală în sistemul energetic. Burduja o dă înainte cu regenerabilele
  • Exit mobile version