AcasăPoliticaMarcel Ciolacu anunță oficial candidatul PSD la Primăria Bucureștiului. „Știu cu certitudine...

Marcel Ciolacu anunță oficial candidatul PSD la Primăria Bucureștiului. „Știu cu certitudine acest lucru: Gabriela Firea”

marcel ciolacuMarcel Ciolacu anunță oficial candidatul PSD la Primăria Bucureștiului. „Știu cu certitudine acest lucru: Gabriela Firea”

Marcel Ciolacu a anunţat, vineri la Buzău, că prim-vicepreşedintele partidului Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti.

Șeful PSD a anunțat că Gabriela Firea va fi cu „certitudine” candidata social-democraților la Primăria Capitalei, la alegerile din 2024, însă nu știe cine va fi reprezentantul partidului la prezidențiale.

Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Capitalei

„Nu ştiu cine o să fie candidatul PSD la alegerile prezidenţiale. Eu personal nu ştiu acest lucru. În schimb, ştiu cu certitudine un lucru – Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei”, a anunţat Marcel Ciolacu, vineri la conferinţa Judeţeană de Alegeri PSD Buzău.

Acesta a adăugat „cum se spune la Bucureşti – dacă buzoienii ar lipsi o zi din Bucureşti, atunci s-ar circula normal, cred că e cazul să ne implicăm în viitoarea campanie direct”.

Pe 7 septembrie, Gabriela Firea a precizat că nu îşi doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale şi că şi-ar dori să candideze la alegerile de la Primăria Capitalei, dar înţelege că sunt anumite jocuri care se fac, pentru că întotdeauna trebuie să fie conflicte.

„Categoric, eu îmi doresc să continui proiectele de la Bucureşti, nici nu s-a pus problema să vizez o altă funcţie”, a explicat Firea.

author avatar
Andreea Vlad
333 afisari

14 COMENTARII

  1. ce minuni a facut firea ca sa vina din nou , nu mai sint oameni , arhitecti cu viziune , nu targuri de placinte si carnati si pomeni de tot felul

    • Romania condusa numai de spuma inteligentilor, numai doctoranzi si profesori ca Viorica dancila si KK Iohaniss , doctoranzii nu-i mai numesc ca sunt o gramada

      Ciuca si Ciolacu de unde dreak au aparut asemenea panarame , ca nici la vandut bilete la wc public nu sunt buni si ei conduc tara

      • Sa avem pardon ,a se face o comparație între distinsa dancila și impostorul și sterpul Werner , este pur și simplu o blasfemie ,femeia era parfum pe lângă cap de beton din politicul de azi

  2. ciolacu, tu te-ai facut remarcat prin frica pe care o ai fata de johanis.
    frica pana la dihonie, nu altceva.
    care frica ai transmis-o tuturor din piesiede. toti sunteti corupti si santajabili. klaus werner va are in pixul lui, el primind ordinile DIN RECT de la americani in genunchi fiind, iar tu si ciuca asteptand in patru labe triste comenzile de la werner.
    printre aceste comenzi, mai aveti voie si voi sa latrati in semn de supunere: ba daea, ba firea, ba bla bla bla, ca si cand ati mai avea vreun cuvant de spus.
    ciolanisule, voi sunteti legati de gat cu lantul tradarii, primii sclavi si carpele acestui stat pe care l-ati vandut strainilor, bagand romania in razboi.

  3. Cam devreme anuntul.
    Pana atunci poate apare vreun dosar.Romanii s-au obisnuit cu procedura.

  4. ciolacu este un maimutoi care a adus haos in psd.
    ciolacu este maimuta de companie a lui johannis, iar psd si pnl presul udmr…cu „rugamintea” americanilor, desigur.
    tradatori de neam si vanzatori de patrie care au acceptat aruncarea romaniei in razboiul satanelor din ucraina.
    maricel ciolanis nu mai anunta nimic oficial si nici nu mai stie nimic cu certitudine, pentru ca sluga ajunsa sluga, face ce i se ordona.
    iar cand nu mai este idiotul util si necesar, il mananca igrasia si mucegaiul la beciul domnesc, unde il arunca oculta pe care a pupat-o in limbric cat a fost tinut in diverse functii.

  5. Ce sa faca si aia sunt 5000 de km de conducte de schimbat ea mai mult cu maciucile ca a facut gimnastica.

  6. Cocalaru de Buzau sustine un gunoi corupt care a distrus Bucurestiul aceasta penala Firea

  7. Locul potrivit pentru Firea e la bordel nu la primărie. Ciolacu vrea sa transforme primăria în bordel

  8. Noi neonazistii nu vrem normali sa se puna
    Nu vrem gospodari , usereaua rezist
    Vrem sa punem un prmar damblagit
    Ca asa suntem noi usereaua nebuna!

    Cand vin strainii la noi ce cuvinte arunca!!!
    Isi fac cruce si scuipa in san
    ,,Ce urbe urata si fara stapan”
    Sunt sobolani peste tot in spelunca

    Cine conduce orsul ,la dracu’?
    E plicusor -mucisor nespalatul!

  9. Foaie verde Margarit
    Mintea ta de damblagit
    De drogat,de pipi-beau
    De rezist cu curu sleau
    Debiteaza doar prostii
    Asta poti ,atata stii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger