Cauta

Va fi ziua de 31 mai liberă în acest an? Răspunsul Ralucăi Turcan. Cu ce ”soluție” vine ministrul Muncii – VIDEO

Va fi ziua de 31 mai liberă în acest an? Răspunsul Ralucăi Turcan. Cu ce ”soluție” vine ministrul Muncii - VIDEO (foto: facebook/Raluca Turcan)

Dat fiind faptul că se apropie tot mai mult prima lună de vară calendaristică, iar pe lângă deja așteptatele relaxări ale măsurilor restrictive ce ar urma să se aplice din prima zi a lui iunie, nu sunt puțini cei care se gândesc la liberalul legal din 1 iunie, ministrul Muncii a primit o întrebare-cheie.

Și anume dacă e vreo speranță să apară o ”punte”, mai exact să fie și ziua de 31 mai liberă, pentru a se ajunge să se lege week-endul cu ziua de 1 iunie, Ziua Copilului, care pică într-o zi de marți.

Moment în care Raluca Turcan a lăsat să se înțeleagă că o soluție pentru angajați ar fi o zi de concediu, care să lege week-end-ul liber de ziua de marți, 1 iunie.

Raluca Turcan: Discuţia este mai un pic mai delicată

”Discuţia este mai un pic mai delicată. În sensul în care eu știu că multă lume şi-ar dori să existe această punte, însă pe de altă parte pot să își ia o zi de concediu. Există varianta legală de a-ţi lua o zi de concediu pentru a crea această punte”, a declarat Raluca Turcan, în cadrul unei conferințe de presă pe care a avut-o după vizita la două centre de vaccinare din Constanța.

Ministrul liberal al Muncii a admis că, practic, o minivacanță, ar fi o gură de aer pentru turism. ”Pentru industria turismului probabil că ar prinde foarte bine să poată oamenii să beneficieze de câteva zile libere, să acceseze serviciile turistice, dar varianta cea mai bună este aceasta de a-ţi lua o zi de concediu. Nu am discutat lucrul acesta, punctul meu de vedere este că aceasta e varianta cea mai bună, să îți iei o zi de concediu”, a concluzionat Raluca Turcan.

Ultimele stiri

  • Misterul piramidelor egiptene, desluşit! Cum au fost construite mai ușor în urmă cu 4.700 ani (VIDEO)
  • Mugur Isărescu trage semnalul de alarmă: „Când datoria depășește 50%, trebuie luate măsuri”. Urmează îngheţarea pensiilor şi a salariilor?
  • S-au scos „armele” în campania electorală din SUA. Donald Trump şi Joe Biden s-au atacat de la distanţă
  • Românii care aproape că se aleg cu dublarea pensiei. Noua Lege a Pensiilor 2024 îi favorizează
  • Rusia a atacat Kievul cu drone! Moscova acuză că şi Ucraina lovește teritoriul rusesc cu bombe ghidate franceze şi rachete anti-radar americane
  • Horoscop – duminică, 19 mai 2024. Nativii care trebuie să aibă grijă la cheltuieli!
  • Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni
  • Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)
  • Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!
  • Veşti proaste pentru bugetarii obişnuiţi să primească vouchere de vacanţă. De ce trebuie să se bucure cât mai mult de ele în 2024
  • Exit mobile version