Cauta

Băsescu, acuze incredibile despre AUR! „Nu pare de sorginte românească”

Traian Basescu

Băsescu, acuze incredibile despre AUR! „Nu pare de sorginte românească”

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a luat, potrivit rezultatelor exit poll-ului de la ora 21.00, un scor neașteptat: 8,7 la sută! Cu acest rezultat, noul partid intră în Parlament și va juca un rol major în calculele viitoare.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a fost înființată în septembrie 2019 de George Simion, cunoscut ca fondator al platformei Acțiunea 2012 care militează pentru unirea cu Republica Moldova.

Co-președinte al partidului este Claudiu Târziu, aflat o vreme în conducerea Coaliției pentru Familie și vârf de lance la referendumul din octombrie 2018. În partid și-a găsit locul și Dan Tănasă, cunoscut naționalist.

Băsescu: „Cei de la AUR au fost prezenţi în Diaspora”

Întrebat dacă AUR „a furat” procentele PMP, Băsescu a răspuns: „Nu aș specula. Nici nu vreau să mă pronunț asupra apariției explozive a acestei formațiuni. Surpriza majoră este că a avut o campanie tăcută extrem de puternică în Diaspora, unde au obținut rezultate absolut fabuloase.

Am văzut multe figuri cu ochii oblici pe acolo. Dacă, să spunem că aici au fost activi, s-au dus, au luat steagul de fiecare dată, au umblat, în Diaspora trebuie să faci o muncă gigantică să obții asemenea scoruri cum a obținut AUR.

Iar acest lucru, plus dacă vă uitați la investițiile care s-au făcut pe internet, sunt lucruri care mă obligă să gândesc, ceea ce nu înseamnă că există suspiciuni majore. Dar nici nu pot să nu gândesc. Campania nu pare de sorginte românească„, a mai zis Traian Băsescu.

Rareș Bogdan, „prieten” cu George Simion

Cu puțin timp înainte de alegeri, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, care atunci când avea emisiune la Realitatea Tv i-a oferit spații de emisie lui George Simion, prezentându-l drept patriot, a declarat că „sigur va apărea o nouă forţă politică, care va încerca să intre la guvernare”. Pentru Rareș Bogdan, supriza alegerilor parlamentare era AUR, partid cotat în sondaje cu „peste 4%”.

Ultimele stiri

  • Noi amănunte în cazul morții Raisei, copila de 2 ani din Dolj. Cine e principalul suspect/Ce povestește bunica fetiței – VIDEO
  • AUR, Smirnă și Tămâie. Magia prin care libanezul Murad se vrea împărat la Mangalia, să-și bage calul troian în Primărie
  • Firea ajunge la 4 procente în spatele lui Nicușor Dan, iar Piedone coboară pe locul 4 și s-ar putea retrage din cursă
  • Gabriela Firea: Foișor e în topul european al spitalelor de ortopedie
  • S-a aflat! Digi nu poate cumpăra – încă – Telekom România. Ce se întâmplă cu tranzacția anului
  • S-a dat alerta pe o stradă din Capitală! Grenadă găsită la vila familiei Andreei Tonciu: „Vă dați seama, dacă nu venea…”
  • Care sunt politicienii în care românii au cea mai multă încredere, conform unui sondaj recent
  • Natura s-a dezlănțuit! Ploile torențiale și grindina au făcut prăpăd în zona Moldovei – VIDEO
  • Reţea de trafic cu Ozempic vândut „la negru”. 13 persoane, reţinute de către oamenii legii din București. Detalii incredibile din dosar
  • Comunicat de presă AGRI-EW
  • Exit mobile version