Cauta

Tariceanu forteaza usa din dos a PNL

O invitatie aruncata la o sezatoare electorala a fost suficienta pentru ca actualul presedinte al Senatului , Calin Popescu Tariceanu, sa uite de motivele care l-au determinat sa plece din PNL si sa puna pe masa filialei din Satu Mare o adeziune de inscriere in partid. La drept vorbind, aceasta este singura cale prin care Tariceanu il poate infrunta pe Crin Antonescu la un eventual congres.

 

Calin Popescu Tariceanu s-a reinscris in PNL

„De astazi se poate vorbi de Calin Popescu Tariceanu ca despre un membru PNL. Eu i-am adresat invitatia sa se reintoarca in PNL si el a acceptat”, a anuntat seful Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef. Adeziunea lui Tariceanu a fost votata in unanimitate, au precizat reprezentanti ai PNL Satu Mare. „Noi nu am fost de acord cu revenirea lui Tariceanu. Nu cred ca a fost o sedinta legala, majoritatea membrilor nu s-a prezentat. (…) La Satu Mare nu am invitat si nu accept primirea lui Calin Popescu-Tariceanu in organizatia noastra. Mentionez ca aici sunt probleme foarte mari din cauza diversiunii. Am luptat, lupt si voi lupta impotriva divizarii PNL la nivel national. Nici cei din Organizatia Satu Mare nu sunt toti de acord cu primirea lui Tariceanu in organizatia noastra. Nu sunt de acord cu pastrarea si relansarea USL-ului la Satu Mare si de la Satu Mare”, a venit imediat replica presedintelui interimar al PNL Satu Mare, Virgil Enatescu.

S-a compromis politic

Anuntul privind reinscrirea lui Tariceanu in PNL a starnit o serie de reactii negative in partid. „Tradatorul la tradator trage”, a comentat sec Marian Petrache. „Problema cu aventurile din ce in ce mai ridicole ale domnului Tariceanu este secundara.  (…) Va spun doar ca PNL, atunci cand va decide sa faca un congres, nu va avea nevoie de un fugar decazut, de o sluga a PSD, ca sa faca el congres”, a afirmat si Crin Antonescu. De departe, cel mai vehement s-a dovedit a fi primarul liberal al Timisoarei, Nicolae Robu. „Calin Popescu Tariceanu este compromis definitiv in ochii liberalilor adevarati, care nu au folosit politica niciodata pentru interese personale. (…) Nu cred ca cetatenii Romaniei mai pot sa aiba incredere intr-un asemenea om. Un om lipsit de caracter. Zero din punct de vedere politic”, a apreciat Robu.

[poll id=”760″]

Ultimele stiri

  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Mizantropii n-au ce căuta la primărie
  • Exit mobile version