Cauta

Sorin Rosca Stanescu, avertisment din inchisoare: Basescu pregateste ceva!

Tacerea presedintelui Traian Basescu ar trebui sa le dea de gandit politicienilor, mai ales celor de la PSD, sustine fostul senator liberal Sorin Rosca Stanescu.

Sorin Rosca Stanescu sustine ca presedintele Traian Basescu va da un atac final

Aflat in spatele gratiilor, Rosca Stanescu urmareste cu mare atentie fiecare miscare a lui Traian Basescu. Despre care spune ca va lovi atunci cand clasa politica se asteapta mai putin. „Oare de ce continua sa stea ascuns in namol (Traian Basescu – n.r)? Pana cand? Ce asteapta? Cand isi va deschide falcile pentru a musca din nou? Si ce rezultat va avea ultima lui zvarcolire? Va reusi sau nu va reusi sa sfasie prada? Nu sunt, desigur, singura persoana care se intreaba cand anume va lovi, din nou, Traian Basescu. Si, mai ales, in ce fel? Pentru ca nu exista nici cel mai mic dubiu ca o va face. Si tinta este cunoscuta. Victor Ponta”,  a scris Sorin Rosca Stanescu pe blogul personal. In sprijinul teoriei sale, SRS aminteste cum a castigat Traian Basescu alegerile din 2009, aplicandu-i lui Mircea Geoana, pe ultima suta de metri, lovitura decisiva. „Traian Basescu se comporta fix ca un crocodil care pandeste momentul optim pentru a ataca. Pentru ultimul atac. Care va fi, daca va fi – si eu cred ca va fi – cu doua-trei zile inaintea scrutinului. (…)De ce? Daca vrea sa-i administreze o lovitura mortala lui Victor Ponta, nu o poate face decat la mijlocul acestei saptamani. Nici mai devreme si nici mai tarziu. O asemenea lovitura nu poate viza altceva decat crearea unei puternice emotii negative. Care va sa zica, daca exista asa ceva, o dezvaluire devastoare in ceea ce-l priveste pe candidatul socialistilor. Asta asteapta si asta pregatelte Traian Basescu”, conchide Sorin Rosca Stanescu.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version