Cauta

SOARTA UCRAINEI a fost decisă! ROMÂNIA, implicată în PLANUL secret al lui PUTIN!

SOARTA UCRAINEI a fost decisă! ROMÂNIA, implicată în PLANUL secret al lui PUTIN!

SOARTA UCRAINEI a fost decisă! ROMÂNIA, implicată în PLANUL secret al lui PUTIN! / Sursa FOTO: Twitter.com

Toată lumea se întreabă ce urmează după încheierea războiului din Ucraina. Cum va arăta viitorul pentru această țară bombardată încontinuu de ruși de mai bine de o lună de zile. Unul dintre cei mai apreciați consilieri politici de la Moscova, considerat eminența cenușie a Kremlinului, un fel de Henry Kissinger al rușilor, afirmă că soarta Ucrainei este deja decisă, iar Vladimir Putin va face totul pentru îndeplinirea planului pe care îl are.

Despre ce este vorba? Spargerea Ucrainei în mai multe state, noile entități urmând a roi în jurul sferei de influență ruse.

Sergey Karaganov este convins că Putin nu se va opri indiferent de câte sancțiuni vor impune statele occidentale.

Cine este Sergey Karaganov

Strategia „Țarului” a fost dezvăluită de Sergey Karaganov, fost consilier prezidențial al lui Boris Elțîn și Vladimir Putin. În prezent, acest analist respectat inclusiv în Vest conduce think tank-ul rus Consiliul pentru Politică Externă și de Apărare.

Numele lui Karaganov este asociat cu o serie de idei revoluționare în politica externă rusă și aici menționăm doar „Doctrină Karaganov” privind drepturile etnicilor ruși care trăiesc în străinătate. Se spune despre el că este omul care îl influențează pe Serghei Lavrov, ministrul de Externe. În relația cu Kremlinul, l-a consiliat pe Putin și convins să dezvolte conceptul „Eurasia mare”, insistând pe o apropiere a relațiilor economice și militare cu China.

În urmă cu câteva zile, intervievat de jurnaliștii britanici ai publicației New Statesman, acest vultur al politicii externe ruse a susținut că Occidentul trebuie să înțeleagă un singur lucru din războiul din Ucraina – anume că lunga domnie a Americii în politica globală a luat sfârșit!

Pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă la granița României, Național vă prezintă în continuare cele mai importante declarații făcute de Karaganov în cotidianul The Statesman.

KARAGANOV: „Nu va mai exista Ucraina”

(…) Războiul cu Ucraina era inevitabil, poate peste trei sau patru ani, și ar fi putut avea loc chiar pe teritoriul rus. Deci, probabil, Kremlinul a decis că, dacă trebuie să lupți, să luptăm pe teritoriul altcuiva, pe teritoriul unui vecin și al unei țări frate, cândva parte a Imperiului Rus. Dar adevăratul război este împotriva expansiunii occidentale.

KARAGANOV: „Articolul 5 din tratatul NATO este lipsit de valoare”

KARAGANOV: „Părți din Ucraina pot fi împărțite. Românii…”

KARAGANOV: „Trebuie să rezolvăm problema NATO”

KARAGANOV despre o „confruntare directă cu America”

(…) Civilizația occidentală ne-a adus tuturor mari beneficii, dar acum oameni ca mine și alții pun la îndoială fundamentul moral al civilizației occidentale. Din punct de vedere geopolitic, Occidentul va experimenta suișuri și coborâșuri (…) Șocurile continue vor însemna, desigur, și că democrația în forma sa actuală în majoritatea țărilor europene nu va supraviețui deoarece, în circumstanțe de mare tensiune, democrațiile se ofilesc întotdeauna sau devin autocratice. Aceste schimbări sunt inevitabile.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version