Cauta

Sefa PNL, dupa chemarea lui Ludovic Orban la DNA: nu e nimic de ascuns in aceasta cauza

La aproximativ o ora de cand vicepresedintele marelui PNL s-a prezentat in fata procurorilor anticoruptie, Alina Gorghiu, unul dintre copresedintii formatiunii liberale, s-a declarat convinsa ca, la finele discutiilor pe care Ludovic Orban le va avea cu anchetatorii, acesta va face precizari de natura sa lamureasca motivele pentru care a fost chemat la DNA.

Ludovic Orban

„Ne-a anuntat si pe noi, nu e nimic de ascuns in aceasta cauza”, a precizat Alina Gorghiu.

Aducand in discutie faptul ca fostul ministru a dat dovada de transparenta- amintindu-va faptul ca Ludovic Orban a postat pe contul sau de Facebook un mesaj prin care anunta public faptul ca a fost invitat la DNA, incepand cu ora 15 -, Gorghiu a facut apel la rabdare. „Cel mai intelept lucru pe care putem face acum este sa avem rabdare. „Eu cred ca orice decizie va fi luata, sunt convinsa ca PNL o s-o respecte, incepand cu Ludovic Orban. Noi n-o sa gasim niciodata scuze sau pretexte inndverse coincidente, in diverse demersuri (…) am mare incredere ca lucrurile nu sunt fortate”, a precizat Gorhiu, raspunzand unei intrebari prin care se sublinia faptul ca azi e prima zi in care se pot depune, oficial, candidaturile pentru alegerile locale din iunie.

La randul sau, inainte de a intra  la DNA, pentru a discuta cu procurorii, Ludovic Orban, a lasat sa se inteleaga ca nu are emotii. „Nu mi-este teama, am in spate 25 de ani de cariera in viata publica, in care nu am fost niciodata macar banuit de fapte de coruptie”, a subliniat deputatul, care a adaugat ca „nu este o citatie, este o invitatie”. Momentan nu se cunosc motivele si nici dosarul in legatura cu care anchetatorii au dorit sa afle detalii de la parlamentarul liberal.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version