AcasăPoliticaSe schimbă foaia în PSD când vine vorba de candidatul la prezidențiale....

Se schimbă foaia în PSD când vine vorba de candidatul la prezidențiale. Ciolacu: ”O ruptură clară” – VIDEO

Se schimbă foaia în PSD când vine vorba de candidatul la prezidențiale. Ciolacu: ”O ruptură clară” - VIDEO

Se anunță schimbări semnificative la nivelul în care Partidul Social Democrat ar urma să își aleagă prezidențiabilul, respectiv candidatul pentru cursa electorală destinată alegerii primului om în stat.

Cel puțin asta reiese din spusele liderului PSD, Marcel Ciolacu, aflat, vineri, în județul Brașov. ”O să facem modificare la statut în acest sens. Vor fi alegeri preliminare în interiorul partidului pentru candidatul la președinție. Cu alte cuvinte am făcut o ruptură clară între președintele partidului și candidat. Astfel încât toți primarii, și cei de la Brașov, candidații, cei care aspiră să vină în fața lor și să fie votați”, a anunțat Ciolacu, după reuniunea Biroului Permanent Național al formațiunii, la Sâmbăta de Sus.

Liderul social-democrat a ales să nu comenteze mai mult pe acest subiect, în sensul în care, întrebat dacă Gabriela Firea – senator și fost primar al Capitalei – ar fi unul dintre aspiranții la poziția de candidat pentru această funcție, Marcel Ciolacu a răspuns scurt: ”Nu am avut discuții cu absolut nici un coleg. Nici măcar eu cu mine”.

După cum mulți își amintesc, potrivit ”tradiției” PSD, liderul formațiunii a fost candidatul care a intrat în cursa pentru Cotroceni. Așa s-a întâmplat, între altele, în cazul lui Victor Ponta, dar și, la cele mai recente alegeri prezidențiale, din 2019, în cazul Vioricăi Dăncilă. Cea care a și plecat din fotoliul de președinte al PSD, după ce a pierdut alegerile, în turul doi, în fața lui Klaus Iohannis, ales pentru un al doilea mandat de șef al statului.

280 afisari

2 COMENTARII

  1. ”Nu am avut discuții cu absolut nici un coleg. Nici măcar eu cu mine” – ce băiat gigea, nașparliul ăsta de Ciolacu, cu muianul ăla de escrocul escrocilor, cîtă intelighenție la ăsta, cîtă profunzime de gâgă! ”Nu am avut discuții cu absolut nici un coleg. Nici măcar eu cu mine”. Adânc, foarte adînc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...

Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici

Psihologii au finalizat un studiu efectuat asupra şoferilor care au fel de fel de îndeletniciri la volan, altele decât doar să conducă maşina.Oamenii de...
proger