Cauta

Schimbare de sex la PNL. Alina Gorghiu, sefa liberalilor

Liberalii au demonstrat ieri ca sunt oameni deschisi la minte, votand o femeie in fruntea partidului.

Alina Gorghiu, prima femeie care va conduce PNL

Succesorul lui Klaus Iohannis este de fapt o succesoare. Tanara  Alina Gorghiu (36 de ani) a reusit sa-i ia fata  mult mai experimentatului Ludovic Orban, devenind astfel prima femeie care accede la cea mai inalta functie din partid. Profitand de aceasta oportunitate, Gorghiu le-a promis colegilor ca va face tot ce tine de ea pentru ca PNL sa devina cu adevarat un partid modern si puternic. „Mesajul pe care l-am dat colegilor mei si care au avut astazi vointa, increderea de a-mi da votul a fost unul de unitate al PNL, unitate care in ultima vreme a avut sincope. Am perceput mesajele colegilor mei sper eu corect si spre bucuria mea se suprapun peste vointa celor care au iesit sa-si exercite votul in 16 noiembrie. Sunt mesaje care tin de o reforma in interiorul PNL, a institutiilor fundamentale ale statului, de o crestere a credibilitatii parlamentare, care se poate realiza prin demersul PNL, de o recredibilizare a partidului nostru si nu numai a partidului nostru”, a afirmat Gorghiu la finalul reuniunii PNL. Primele felicitari au venit chiar din partea predecesorului Klaus Iohannis. „Felul in care Biroul Politic a actionat, felul in care a votat imi confirma dorinta PNL de a se reforma, de a se moderniza, de a fi partidul care arata cum trebuie sa se faca politica in Romania pentru a fi mai aproape de oameni, pentru a veni in intampinarea asteptarilor oamenilor care ne voteaza si care ne pun in aceste pozitii publice. O felicit pe Alina Gorghiu pentru castigarea acestei presedintii”, a declarat presedintele ales.

Orban ii bate obrazul lui Iohannis

Ca o dovada de fair-play, Ludovic Orban a salutat si el victoria contracandidatei sale. „Nu am venit aici, alaturi de Alina Gorghiu, numai ca sa fac o poza de familie.

Klaus Iohannis s-a despartit oficial de liberali

O felicit pentru faptul ca a devenit presedintele PNL si co-presedinte al marelui PNL (…) Chiar daca am fost in competitie cu Alina Gorghiu, in momentul in care competitia s-a incheiat, sunt alaturi de presedintele PNL, Alina Gorghiu, si voi face tot ce depinde de mine pentru ca aceasta alegere sa fie confirmata si Alina sa fie un succes pentru PNL”, a mentionat Orban. Asta nu l-a impiedicat insa sa arunce o sageata spre fostul lider liberal Klaus Iohannis. „M-am simtit nedreptatit pentru faptul ca presedintele ales al Romaniei nu m-a sustinut pe mine si nici nu i-am cerut lucrul acesta”, a conchis Ludovic Orban. La fel de „nedreptatiti” s-au simtit si sustinatorii acestuia, o parte dintre ei reprosandu-i, pe la colturi ce-i drept, lui Klaus Iohannis ca actionat la fel ca Traian Basescu atunci cand l-a lasat pe Emil Boc in fruntea PDL.

[poll id=”906″]

Ultimele stiri

  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Mizantropii n-au ce căuta la primărie
  • Exit mobile version