Cauta

Răsturnare de situaţie în PMP: Cristian Diaconescu – OUT, Eugen Tomac – IN!

Cristian Diaconescu - OUT, Eugen Tomac - IN!

Răsturnare de situaţie în PMP: Cristian Diaconescu - OUT, Eugen Tomac - IN!

Eugen Tomac este noul preşedinte al PMP. Congresul Extraordinar al Partidului Mişcarea Populară l-a ales sâmbătă pe el ca lider al partidului. Din 456 de voturi exprimate, 421 au fost „pentru”,moţiunea lui Tomac, 18 „împotrivă” şi 17 abţineri.

În data de 12 ianuarie a avut loc un Colegiu Naţional al PMP, la care s-a decis convocarea congresului pentru alegerea unei noi conduceri naţionale.

Ce s-a întâmplat cu Cristian Diaconescu?

Fostul lider al formaţiunii, Cristian Diaconescu, spunea că a avut „o surpriză neplăcută” să constate că „un grup de ‘organizatori binevoitori’ a convocat o adunare, pe care au denumit-o în mod ilegal Colegiu Naţional”.

Vă promit că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a nu vă dezamăgi. Această echipă va face tot ce îi stă în putință pentru ca nimeni să nu rămână în urmă.

O Românie creștin-democrată e una a respectului profund, în care nimeni nu se simte străin în țara lui, ne prețuim valorile și nu cred că avem o țară pe care să o tratăm cu dezinteres”, a spus Tomac, după vot.

Cine va conduce PMP?

Eugen Tomac va fi secondat la conducerea partidului de doi președinți executivi, Petru Movilă și Adrian Mocanu, și de patru prim-vicepreședinți: Lucian- Ioan- Titus Morar, George-Mihail Neamțu, Costin-Sebastian Moise și Emil-Marius Pașcan.

Din echipa de conducere validată astăzi la Congresul Extraordinar al PMP fac parte, de asemenea, Ionuț Simionca (secretar general), Cătălina-Nicoleta Bozianu, Dorin–Valeriu Bădulescu și Răzvan – Nicolae Sebe (secretari generali adjuncți), precum și vicepreședinții, secretarii executivi și trezorierul.

Nu-l văd pe Cristi Diaconescu, nu-l văd pe George Simion, nici pe cei 14 parlamenti, nu o văd pe Şoşoacă, nu îl văd Dan Diaconescu, nu îl văd pe Eugen Teodorovici. Nu ai nicio perspectivă, eşti ca o corabie în voia valurilor cu cârma stricată. 

Vă daţi seama cu ce aberaţie defilează acum în spaţiul public, că un alt preşedinte de partid, care îşi tratează subalternii parlamentari de maniera vacilor furajate luând 14 de aici îi plasăm în alt grajd şi vor reprezenta de mâine PMP ca să ce?”, a transmis Marius Paşcan, făcând trimitere la relaţiile dintre Cristi Diaconescu şi George Simion.

Ultimele stiri

  • Cum îti poți schimba numele pe cale administrativă?
  • Asistența medicală, noua visterie a inteligenței artificiale? Strategia companiei de 2 trilioane de dolari
  • Cum stau adversarii de la Euro
  • „Naționala” României, campioană la tupeu, nu la fotbal!
  • Comisia Europeană, pusă la colț. Fără hidroenergie, nu există regenerabile
  • Unifarm, băgată în faliment chiar de instituțiile statului
  • Șocant! Mamă și fiică, atacate și mușcate de un ciobănesc carpatin, într-un parc din Capitală
  • CMPB: Numărul scurt 7458 este în continuare valabil pentru plata contravalorii serviciului public de parcare
  • Drumul cotit al miliardelor de dolari pentru Ucraina. Ce vrea America de la UE
  • Căruța fără boi: declinul mașinilor electrice îngroapă fabricile de baterii?
  • Exit mobile version