Cauta

PNL se scutură de Nicușor Dan. „Se putea mult mai mult în Bucureşti” / Ce vor liberalii la următoarele alegeri din Capitală – VIDEO

(sursa foto: Sebastian Burduja/Facebook)

Liderul PNL sector 1, politicianul care ocupă funcția de ministru al Cercetării în Guvernul Ciucă, e de părere că „se putea mult mai mult la nivelul Bucureştiului”. Un semnal menit să ajungă la urechile actualului edil al Capitalei, Nicușor Dan, mai ales în contextul în care acesta a anunțat că și-ar dori să candideze din nou la Primărie.

Sebastian Burduja a fost întrebat, marți seară, la Prima News, dacă Nicușor Dan va mai avea susținerea PNL-ului în 2024. „Discutăm de rezultate. Are Nicuşor Dan suficiente rezultate în acest interval de timp?”, a precizat liderul PNL sector 1, politicianul completând că a învăţat de la Ilie Bolojan – fostul primar din Oradea – că, dacă vrei să laşi ceva în urma ta, ca primar, trebuie să porneşti „devreme” şi să lansezi marile proiecte din primul an, „ori nu s-a întâmplat lucrul acesta la Bucureşti”.

Sebastian Burduja: „PNL trebuie să aibă candidaţi proprii”

Acesta a precizat că preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat deja că şase luni are termen pentru o evaluare în cadrul PNL în privința lui Nicuşor Dan. „Vom vedea dacă peste 6 luni, concluzia PNL va fi că a făcut o treabă suficient de bună. Opinia mea personală este că se putea mult mai mult la nivelul Bucureştiului. Nu doar că se putea mai mult, eram condamnaţi să facem mai mult”, a punctat Sebastian Burduja.

Întrebat dacă partidul pregăteşte un liberal drept candidat la Capitală, Burduja a răspuns, subliniind că e o opinie personală: „PNL trebuie să aibă candidaţi proprii, peste tot şi sigur că sunt subiectiv, ca urmare a experienţei de la Sectorul 1”.

„Eu nu mai vreau să fiu în situaţia de a ieşi în stradă să susţin candidatul unui alt partid, care ulterior să nu respecte niciun fel de acord politic, şi asta s-a întâmplat cu doamna Clotilde Armand”, a completat Burduja.

Ultimele stiri

  • Farmaciile, scăpate de sub control. Numărul uriaș al acestora face imposibilă supravegherea
  • „Mogadiscio pe Mediterana”. Nimeni nu conduce Gaza
  • Garanții de împrumut pentru Ucraina. Occidentalii visează „profituri excepționale” din activele înghețate ale Rusiei
  • Consecințele isteriei climatice: protecționismul va bântui industria energiei regenerabile
  • Mai tare ca Oțelul!
  • Prietenia fără limite: Xi-Putin!
  • De ce China câștigă cursa armelor. Povestea unui “geniu incontestabil”
  • Sustenabilitatea, tema dezbătută de Ziua Mondială a Metrologiei
  • Cea mai mare economie din lume nu se descurcă fără migranți
  • Alina Gorghiu mai este și refuzată. Malta a decis să respingă cererea de extrădare a prințului Paul
  • Exit mobile version